Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΕ ΚΙ ΑΥΤΟ... Με σημαίες της Βεργίνας το φιλορωσικό κόμμα στα Σκόπια που οργανώνει ο σύμβουλος του Πούτιν Αλεξάντρ Ντούγκιν...!!!

Εντύπωση -για αυτούς που δεν ξέρουν- προκάλεσε η συμμετοχή του επικεφαλής του φιλορωσικού κόμματος «Ενωμένη Μακεδονία» στα βίαια επεισόδ...


Εντύπωση -για αυτούς που δεν ξέρουν- προκάλεσε η συμμετοχή του επικεφαλής του φιλορωσικού κόμματος «Ενωμένη Μακεδονία» στα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν προχθες το βράδυ, μπροστά από το Κοινοβούλιο των Σκοπίων.




Τη στιγμή που οι αστυνομικές μονάδες ταχείας ανάπτυξης έριχναν βόμβες σόκ και δακρυγόνα για να διαλύσουν τους διαδηλωτές, ο επικεφαλής της «Ενωμένης Μακεδονίας», Γιάνκο Μπάτσεφ, ανέβηκε σε ένα τεθωρακισμένο όχημα στο χώρο της διαδήλωσης κρατώντας στο ένα χέρι σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας και στο άλλο τη Ρωσική σημαία.




Η συμμετοχή του εκτιμήθηκε ως ‘φυσιολογική’ αφού το κόμμα του βρίσκεται στον «μακεδονικό» ακροδεξιό χώρο.

Όπως έχει αποκαλύψει ο "Στόχος" με ντοκουμέντα οργανωτής και στηλοβάτης του συγκεκριμένου κόμματος είναι ο Αλεξάντρ Ντούγκιν, ο τουρκόφιλος σύμβουλος του Πούτιν που είχαν Θεοποιήσει πριν λίγο καιρό στην Ελλάδα κάποιοι που αυτοαποκαλούνται Εθνικστές και είναι παντελώς ΑΣΧΕΤΟΙ με την γεωπολιτική και την ιστορία. Μόνο την δίκη της Ντρεμβέργης ξέρουν απ' έξω κι ανακατωτά...


(Στοιχεία από makfax.com.mk, focus-news.net)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.