Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στο Ισραήλ: Τουρκάλα συνελήφθη στο αεροδρόμιο ως μέλος τρομοκρατικής ομάδας

Νέος κύκλος διπλωματικής έντασης και αντιπαράθεσης ανάμεσα στο Ισραήλ και την Τουρκία αναμένεται να ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημ...



Νέος κύκλος διπλωματικής έντασης και αντιπαράθεσης ανάμεσα στο Ισραήλ και την Τουρκία αναμένεται να ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα, με αφρομή τη σύλληψη μίας 27χρονης Τουρκάλας στο διεθνές αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν.




Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσαν οι Ισραηλινοί, το όνομα της 27χρονης είναι Ebru Ozkan και συνελήφθη ενώ επιχειρούσε να διαφύγει από τη χώρα, ως μέλος τρομοκρατικής ομάδας.




Η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχε ταξιδέψει αρκετές φορές στο Ισραήλ, μένοντας κάθε φορά για μικρό χρονικό διάστημα.

Η σύλληψη της 27χρονης έγινε τη Δευτέρα και από εκείνη τη στιγμή η τουρκική πρεσβεία ξεκίνησε τις επαφές με την ισραηλινή κυβέρνηση, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν στο Ισραήλ, η 27χρονη μπορεί να παραμείνει σε καθεστώς κράτησης έως και τις 21 Ιουνίου.

Η αδελφή της νεαρής γυναίκας, Elif Ozkan, δήλωσε ότι η 27χρονη βρίσκεται έγκλειστη και πως δεν της επιτρέπεται να έρθει σε επαφή με την οικογένειά της. «Ούτε ο δικηγόρος της δεν έχει καταφέρει να έρθει σε επαφή μαζί της», τόνισε χαρακτηριστικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.