Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Σ...!!! Άγριο ξύλο μεταξύ γονιών σε παιδικό αγώνα σόφτμπολ στη Βόρεια Καρολίνα ΒΙΝΤΕΟ

Ένα κοριτσάκι με δάκρυα στα μάτια φωνάζει στους γονείς του να σταματήσουν... Σκηνικό από μάχη δρόμου σε αμερικανικό γκέτο στο περιθώριο ενό...


Ένα κοριτσάκι με δάκρυα στα μάτια φωνάζει στους γονείς του να σταματήσουν... Σκηνικό από μάχη δρόμου σε αμερικανικό γκέτο στο περιθώριο ενός παιχνιδιού για παιδιά κάτω των 12 ετών







Παιδιά με δάκρυα στα μάτια να παρακολουθούν τους γονείς τους να πλακώνονται στο ξύλο μεταξύ τους... Μία εικόνα που προκαλεί θλίψη, προβληματισμό και μέγιστο σκεπτικισμό για την παιδεία των γονέων της νέας γενιάς και ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου και συνέβη το απίστευτο αυτό περιστατικό.

Ένας απλός παιδικός αγώνας Σόφτμπολ μετατράπηκε σε μάχη δρόμου με πρωταγωνιστές τους γονείς των παιδιών στη Βόρεια Καρολίνα. Τα τραγικά γεγονότα, με το κοριτσάκι σε πρώτο πλάνο να φωνάζει στους γονείς του να σταματήσουν, ενώ κλαίει ασταμάτητα, καταγράφηκαν σε βίντεο και «ανέβηκαν» στο διαδίκτυο, ώστε όλοι να παρακολουθήσουν και να σκεφτούν δεύτερη και τρίτη φορά, πριν θελήσουν να διασυρθούν και να καταστρέψουν τη διασκέδαση των παιδιών τους.






Μία εικόνα που μπορεί στη Βόρεια Καρολίνα να καταγράφηκε στο κινητό, αλλά συμβαίνει πολύ συχνά, ακόμη και στην Ελλάδα, σε αγώνες σχολικών πρωταθλημάτων ή πρωταθλήματα μικρότερων ηλικιών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, γονείς εκτός ελέγχου ανταλλάσσουν μπουνιές μεταξύ τους και κυλιούνται στο χορτάρι σε ένα κουβάρι, σαν τους τελευταίου συμμορίτες ενός τυχαίου αμερικανικού γκέτο.

Δείτε την τραγική εικόνα στον αγώνα Σόφτμπολ East Wilkes Cardinals-Blue Ridge Explosion για παιδιά κάτω των 12 ετών:






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.