Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.... Βούλιαξε την Θεσσαλονίκη ο Στρατηγός Συναδινός...!!!

Σε μια τεράστια "ΠΑΤΗΜΕΝΗ" αίθουσα, ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλήθος Ελλήνων Πατριωτών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ανεξάρτητου Ευρωβουλ...


Σε μια τεράστια "ΠΑΤΗΜΕΝΗ" αίθουσα, ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλήθος Ελλήνων Πατριωτών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή, Στρατηγού Ελευθέριο Συναδινού και με το βροντερό παρόν τους, έδωσαν ΞΑΚΑΘΑΡΟ μήνυμα σε ολόκληρο τον Πατριωτικό χώρο, αλλά και στον ίδιο τον Στρατηγό, πως ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ και ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ έμπρακτα και με ΠΑΘΟΣ, το ξεκίνημα για την πολιτική συνένωση, δυνάμεων και ανθρώπων, με αντικειμενικό σκοπό, να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας.





Και η παρουσία ήταν βροντερή, όχι μόνο από το πλήθος των αποφασισμένων Ελλήνων, αλλά και από την παρουσία των φορέων και των προσωπικοτήτων που συστρατεύονται στο κάλεσμα του Στρατηγού και στον Κοινό Αγώνα.




Από την Ελεύθερη Πατρίδα που εκπροσωπήθηκε από τον επικεφαλή της Καθηγητή του ΠΑΜΑΚ, Νίκο Βασιλειάδη, τον διακεκριμένο Οικονομολόγο και επικεφαλή του ΠΑΡΟΝ, Νικόλαο Ζώη, Τον Δικηγόρο και τ. Βουλευτή Βασίλη Καπερνάρο, αλλά και του βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση, καθώςτης τ. Βουλευτή Λαρίσης Δέσποινας Σβερώνη με τους δυό τελευταίους να αποτελούν ήδη μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, του φορέα που παρουσίασε εχθές στην Θεσσαλονίκη ο Στρατηγός.

Παρόντες επίσης ο Ανάργυρος Σαρήπαπας Αντίστρατηγος ε.α. ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητος, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Porto Palace υπήρξαν επίσης, εμβληματικές φυσιογνωμίες του ευρύτερου Πατριωτικού χώρου, αλλά και ισχυρές προσωπικότητες των αγωνιζομένων Ελλήνων, που θα κατονομάσουμε με νεότερο ρεπορτάζ, για να αναδείξουμε το βάθος και το πλάτος της χθεσινοβραδυνής ΕΝΑΡΞΗΣ αγώνα, αλλά και για να τρομάξουν όπως τους πρέπει, όσοι συνειδητά ή ασυνείδητα, με δόλο ή απο βλεκεία (το αποτέλεσμα είναι ίδιο) κρατούσαν εως και εχθές το βράδυ, περιχαρακωμένους τους Έλληνες Πατριώτες και τον ευρύτερο Πατριωτικό χώρο βαλτωμένο από κάθε άποψη.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί την Ιδρυτική διακήρυξη, την τοποθέτηση του Στρατηγού Συναδινού και τους χαιρετσιμούς των φορέων και των προσωπικοτήτων που συστρατεύονται... (Η εκδήλωση ξεκινά από το 56ο λεπτό του βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.