Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Συμμετείχα αναγκαστικά. Δεν ήθελα…» Τρελαίνει κόσμο η «μάνα» από τη Λέρο που μαζί με τον άντρα της ασελγούσαν στα παιδιά τους - Ανατριχιαστική η μαρτυρία της ΒΙΝΤΕΟ

Σχεδόν ένα μήνα μετά την σοκαριστική είδηση, ότι δηλαδή ένα ζευγάρι κατηγορείται ότι ασελγούσε στα ίδια του τα παιδιά, η μητέρα τους, μίλησ...


Σχεδόν ένα μήνα μετά την σοκαριστική είδηση, ότι δηλαδή ένα ζευγάρι κατηγορείται ότι ασελγούσε στα ίδια του τα παιδιά, η μητέρα τους, μίλησε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, μέσα από τη φυλακή και έδωσε την δική της εκδοχή για το τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες της οικογένειας.







Για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της, από τον άντρα της, η γυναίκα είπε ότι δεν είχε ιδέα για αυτά που συνέβαιναν, ενώ για τη συμμετοχή της ίδιας σε ασελγείς πράξεις, λέει ότι συμμετείχε με εντολή του συζύγου της.





“Συμμετείχα αναγκαστικά. Δεν ήθελα… Μου φώναζε, έβριζε. Με έβριζε σαν να ήμουνα σκουπίδι. Δούλευα όλη μέρα για το ένα και το άλλο, για να φάνε τα παιδιά μου, στερηθήκαμε πάρα πολλά (...) με εξανάγκασε, δεν το ζόρισα το παιδί, δεν έγινε κάτι. Με ανάγκασε (σ.σ σε ασελγείς πράξεις). Του λέω: Δε ντρέπεσαι, με το παιδί μου; Δεν άκουγε τίποτα… Εγώ δεν ήθελα, δεν πίεσα το παιδί. Του λέω: Δε ντρέπεσαι; Δεν άκουγε τίποτα… Να πω την αλήθεια ναι, το έκανα, φοβόμουν" υποστήριξε μεταξύ άλλων.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.