Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε, τότε ποιον έβριζε ο κόσμος; Διαψεύδει τα περί επίθεσης διαδηλωτών στον Ιερώνυμο η Αρχιεπισκοπή

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ https://www.stoxos.gr/2018/06/blog-post_244.html thecaller Με δήλωση του διευθυντή Τύπου της Αρχιεπισκοπής διαψεύδετ...



ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ https://www.stoxos.gr/2018/06/blog-post_244.html


thecaller Με δήλωση του διευθυντή Τύπου της Αρχιεπισκοπής διαψεύδεται ότι έγινε επίθεση στο αυτοκίνητο του κ. Ιερωνύμου χθες στο Σύνταγμα από διαδηλωτές για την Μακεδονία.







Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ.Χάρης Κονιδάρης έκανε λόγο για κατάπτυστα και κατασκευασμένα δημοσιεύματα

Η δήλωση του κ. Κονιδάρη:




«Όσα κατάπτυστα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και δημοσιεύονται σε ορισμένες ιστοσελίδες χωρίς τον παραμικρό κόπο διασταύρωσης των «πληροφοριών» περί υποτιθέμενης επίθεσης διαδηλωτών στο αυτοκίνητο του Αρχιεπισκόπου αργά χθες το βράδυ στην περιοχή του Συντάγματος, αποτελούν την επιτομή των καταφανώς ψευδών και χυδαία κατασκευασμένων ειδήσεων.

Ας γνωρίζουν απλώς οι εμπνευστές και εργολάβοι των δύσοσμων αυτών κατασκευών, που εξυπηρετούν σκοπιμότητες προφανείς σε όλους, ότι θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου»





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.