Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ψωνίζουν μόνο ποιότητα ΑΑ... ΚΟΥΙΚ: Καλοδεχούμενος ο Αντώναρος στους ΑΝΕΛ - Εκτιμώ την Κατερίνα Παπακώστα

Ο Τερενς Κουίκ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να συνεργαστούν με τον Ευάγγελο Αντώναρο και την Κατερίνα Παπακώστα. ...


Ο Τερενς Κουίκ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να συνεργαστούν με τον Ευάγγελο Αντώναρο και την Κατερίνα Παπακώστα.






Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 ο υφυπουργός Εξωτερικών απαντώντας στο εάν είναι κοντά σε Αντώναρο-Παπακώστα ανέφερε πως «ο κ. Αντώναρος κάνει πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις. Κινείται σε ένα δρόμο καλό αν και πολύ πιο ανοιχτό σε σχέση με τη συμφωνία. Από εκεί και πέρα είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εγώ ενδεχομένως αύριο μεθαύριο να τον δω και να συζητήσω μαζί του."


Στο ερώτημα ειδικότερα εάν θα μπορούσαν οι ΑΝΕΛ να συναντηθούν μαζί του και πολιτικά, είπε: "Θα το θελα πάρα πολύ, γιατί όχι, καλοδεχούμενος στους ΑΝΕΛ ή συνεργαζόμενος. Μην αποκλείεται ποτέ τι μπορεί να γίνει στο χώρο της πολιτικής. Εκτιμώ και την κυρία Παπακώστα στο πως αντέδρασε και συμπεριφέρθηκε."





"Ο Πάνος Καμμένος δεν πρόκειται να ρίξει την κυβέρνηση και το έχει πει ότι θα πάει μέχρι τέλους με τον Τσίπρα και ο Τσίπρας έχει πει ότι ο Καμμένος δεν είναι Σαμαράς", δήλωσε επίσης ο κ. Κουίκ, ο οποίος χαρακτήρισε τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά πατριώτη, αλλά τόνισε ότι ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό του Πάνου Καμμένου.

Νωρίτερα μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 ο Παναγιώτης Σγουρίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή.

"Δεν έχει εξουσιοδοτηθεί ο κ.Σγουρίδης να διατυπώσει τέτοια άποψη", σχολίασε ο κ.Κουίκ. Ανέφερε ότι θέση επίσημη εκφράζει ο Πάνος Καμμένος και ο εκπρόσωπος και πως η επίσημη θέση συνοψίζεται στο "ότι θα βαδίσουμε μέχρι τέλους και από εκεί και πέρα όταν έρθει η συμφωνία θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε".

Κληθείς να διευκρινίσει εάν σκοπός των ΑΝΕΛ είναι να παραμείνουν στην κυβέρνηση μέχρι το τέλος της θητείας της, ασχέτως από το τι θα πράξουν όταν η συμφωνία για το Σκοπιανό έρθει στη Βουλή, ο κ. Κουίκ απάντησε "βεβαίως" και πρόσθεσε "δε θα διευκολύνουμε εκείνους που είναι φορτωμένοι με όλες τα ανομήματα του παρελθόντος να έρθουν στην εξουσία για να κουκουλώσουν ό,τι κάνανε και να ζητήσουν την ασυλία. Θα πάμε μέχρι τέλους και θα παρακαλέσω τη Δικαιοσύνη να επισπεύδει τις υποθέσεις που χειρίζετε. Τρέξτε όσο μπορείτε, βεβαίως γνωρίζω ότι είναι λίγοι."

Υποστήριξε ότι η ΝΔ είναι ένα τριχοτομημένο κόμμα που έκανε πρόταση μομφής για εσωτερική κατανάλωση και στοχεύοντας και στους ΑΝΕΛ, ενώ εκτίμησε ότι πολλοί στη ΝΔ στην πραγματικότητα τρίβουν τα χέρια τους που άλλοι περνούν τη συμφωνία.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.