Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΧ, ΤΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ...!!! O Μητσοτάκης «πνίγει» τη Μαρέβα επειδή νομίζει ότι εκείνη ξέχασε το διαβατήριο και αποκλείστηκε στα σύνορα!

Ταλαιπωρία για τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την απόπειρά του να περάσει τα ελληνοτουρκικά σύνορα στους Κήπους του Έβρου. ...


Ταλαιπωρία για τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την απόπειρά του να περάσει τα ελληνοτουρκικά σύνορα στους Κήπους του Έβρου.




Ο πρόεδρος της ΝΔ κατευθύνεται στην Ίμβρο προκειμένου να παραστεί στα θυρανοίξια ναού υπό τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και αντιπροσωπεία ομογενών από την Αμερική.





Ωστόσο, όταν έφτασε στο τουρκικό τελωνείο, ο πρόεδρος της ΝΔ διαπίστωσε ότι δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Έτσι ο κ. Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα και την αποστολή τους αναμένουν να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα και να συνεχίσουν το ταξίδι τους.



Πάντως, ο πρόεδρος της ΝΔ αντιμετώπισε με χιούμορ την ταλαιπωρία και ανήρτησε στο instagram την παρακάτω φωτογραφία, σφίγγοντας τη σύζυγό του και γράφοντας χιουμοριστικά: «Τελωνείο Κήπων. Όταν διαπιστώνεις ότι έχεις ξεχάσει το διαβατήριο σου και νομίζεις ότι έχεις βρει τον ένοχο! 😂. Θα φτάσουμε στην Ιμβρο με το βραδινό καράβι!».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.