Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ένιωσα τη μύτη μου να κρέμεται» Μοντέλο πήγε να χαϊδέψει σκύλο κι εκείνος της κομμάτιασε το πρόσωπο

Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε μια 23χρονη Βρετανίδα καλλονή, που ξεκινούσε καριέρα μοντέλου, όταν δέχθηκε επίθεση από έναν εξαγριωμένο σκύλ...


Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε μια 23χρονη Βρετανίδα καλλονή, που ξεκινούσε καριέρα μοντέλου, όταν δέχθηκε επίθεση από έναν εξαγριωμένο σκύλο.




Η Σούζελ Μάκιντος, που ζει σε περιοχή του ανατολικού Λονδίνου, επισκέφθηκε φίλους της στη νοτιοδυτική Αυστραλία, όταν συνέβη το τρομερό περιστατικό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.


Όλοι μαζί πήγαν για κάμπινγκ στην απομονωμένη περιοχή Πέμπερτον, όπου δεν πιάνουν σήμα τα κινητά τηλέφωνα και το κοντινότερο σπίτι απείχε τουλάχιστον μια ώρα δρόμο.





Ο φίλος ενός μέλους της παρέας έφερε μαζί του και τον σκύλο του. Έπαιξαν μαζί του όλη μέρα και τη νύχτα τον έβαλαν να κοιμηθεί στο αυτοκίνητο. Και τότε, θυμάται η 23χρονη, έγινε το συμβάν που σημάδεψε τη ζωή της: «Πήγα πάρω κάτι από το αυτοκίνητο. Χάιδεψα τον σκύλο, αλλά μου όρμηξε στο πρόσωπο. Δεν έκανα κάτι για να τον προκαλέσω. Έπεσα πίσω κι ένιωσα τη μύτη μου να κρέμεται. Το πλευρό του προσώπου μου και το στόμα μου είχαν ξεριζωθεί. Έμοιαζα με τον Joker [από την ταινία Μπάτμαν].»

Η κοπέλα πέρασε μια ολόκληρη εβδομάδα στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε πλαστική επέμβαση. Παρά τις προσπάθειες των χειρουργών ακόμη και σήμερα δυσκολεύεται να σηκώσει το άνω χείλος της, καθώς οι μύες έχουν υποστεί σημαντική βλάβη από το δάγκωμα του σκύλου, που ήταν διασταύρωση Στάφορντσαϊρ και Πίτμπουλ.

Η Σούζελ ανήρτησε στο Instagram μια σοκαριστική φωτογραφία που τράβηξε στο νοσοκομείο λίγο μετά την επίθεση κι ευχαριστεί τους περίπου 15.000 ακολούθους της για τη συμπαράστασή τους, χωρίς την οποία «δεν θα τα είχε καταφέρει».

Στο λογαριασμό της ανέβασε κατά καιρούς φωτογραφίες που δείχνουν τη βελτίωσή της.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.