Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Είναι και Αστειάτορας.... Ο Τσίπρας κάνει πλάκα σε Μπουτάρη: Η Καλυψώ μου φαίνεται πιο πολλές έφαγε!

«Σωματοφύλακα» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου της πόλης Στον ξυλοδαρμό του Γιάννη Μπουτά...


«Σωματοφύλακα» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου της πόλης




Στον ξυλοδαρμό του Γιάννη Μπουτάρη το περασμένο Σάββατο το απόγευμα αναφέρθηκαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο πρωθυπουργός στο σύντομο διάλογο που είχαν πριν να μπουν στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης για την κατ' ιδίαν συνάντησή τους.




Ο κ. Μπουτάρης παρουσίασε στον πρωθυπουργό τα δύο άτομα που τον προστάτευσαν κατά την επίθεση των τραμπούκων, την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα και τον σωματοφύλακα του δημάρχου Θεσσαλονίκης, τον Μανώλη.

«Η Καλυψώ, σωματοφύλακας» είπε ο κ. Μπουτάρης με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά χαμογελώντας «Η Καλυψώ νομίζω έφαγε τις πιο πολλές...».

Αναφερόμενος, δε, στον αστυνομικό της προσωπικής του ασφάλειας ο Γιάννης Μπουτάρηε είπε ότι «είναι νο1 στην ασφάλεια. Εάν δεν είχε τρέξει να με σηκώσει...» με τον πρωθυπουργό να προσθέτει «είχαμε και άλλους τρεις που ταυτοποιήθηκαν χθες».

tsipras mpoutaris skai

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Γιάννη Μπουτάρη «ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» και αμέσως μετά επισήμανε ότι η στάση του δημάρχου έχει γίνει σύμβολο και τόνισε ότι μπορεί να λένε κάποιοι ότι η επίθεση ήταν τυχαία και αυθόρμητη, όμως ήταν οργανωμένη.

«Είναι ευτύχημα ότι δεν θρηνήσαμε θύματα. Τώρα δήμαρχε βρήκες τον μπελά σου», είπε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Είσαι σύμβολο στη συγκρότηση ενός δημοκρατικού προοδευτικό μετώπου μπροστά σε αυτή τη μ
Thestival.gr Τσίπρας Μπουτάρης
αυρίλα και είναι μία μάχη που πρέπει να δώσεις».

Από την πλευρά του, ο κ. Μπουτάρης ζήτησε από τον πρωθυπουργό να συζητήσει με τον αρμόδιο υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, αν υπάρχει δυνατότητα, μέσω του facebook, να αποκλείονται συνομιλίες που προτρέπουν στην οργάνωση επιθέσεων από διάφορα άτομα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.