Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

BΙΝΤΕΟ από τη σύλληψη Αλβανού διακινητή που προσπάθησε να φέρει στην Ελλάδα 424 κιλά κάνναβης

Ελεύθερος Τύπος: Η συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας και Λιμενικού είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 42χρονου Αλβανού, ο οποίος προσπάθησ...


Ελεύθερος Τύπος: Η συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας και Λιμενικού είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 42χρονου Αλβανού, ο οποίος προσπάθησε με σκάφος να φέρει από την Αλβανία στην Ελλάδα 424 κιλά χασίς.







Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, αστυνομικός υποδύθηκε τον αγοραστή της ποσότητας και όταν το σκάφος έφτασε στα ελληνικά χωρικά ύδατα, τα πλωτά του Λιμενικού Σώματος από την Ηγουμενίτσα, τη Θεσπρωτία και τη Λευκάδα δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον διακινητή να ξεφύγει.




Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης σήμανε συναγερμός, με την οργάνωση της επιχείρησης να έχει αναλάβει η Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας. Κοντά σε παραλιακή περιοχή της Πλαταριάς Θεσπρωτίας, ο 42χρονος είχε κλείσει ραντεβού με τον Έλληνα αγοραστή των 424 κιλών, ο οποίος για κακή τύχη του Αλβανού διακινητή ήταν στέλεχος της Αστυνομίας.
Λιμενικοί και Αστυνομικοί σε κοινή τους επιχείρηση συνέλαβαν τον άνδρα επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που επιχειρούσε να βγάλει από το σκάφος του τις 36 συσκευασίες και να τις κρύψει σε προσυμφωνημένο μέρος.
Συνολικά, κατασχέθηκαν 36 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 424 κιλών, το σκάφος, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα. Για τον 42χρονο Αλβανό σχηματίστηκε δικογραφία με κακουργηματικό χαρακτήρα, στην οποία βαρύνεται με την κατηγορία της οργανωμένης εισαγωγής στη χώρα ναρκωτικών ουσιών. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.