Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

TA EXOΥN XAMENA... Η Τουρκία ανακοίνωσε ότι στέλνει KAI ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας στην Αφρίν...

Η Τουρκία ανέπτυξε σήμερα Δευτέρα ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας στον κουρδικό θύλακα της Εφρίν, στη βορειοδυτική Συρία, για μια «νέα...

Η Τουρκία ανακοίνωσε ότι στέλνει ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας στην Εφρίν

Η Τουρκία ανέπτυξε σήμερα Δευτέρα ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας στον κουρδικό θύλακα της Εφρίν, στη βορειοδυτική Συρία, για μια «νέα μάχη» στο πλαίσιο της εκστρατείας της εναντίον της κουρδικής πολιτοφυλακής YPG που διαρκεί ήδη πέντε εβδομάδες, παρά την έκκληση που έκανε το σαββατοκύριακο ο ΟΗΕ για κατάπαυση του πυρός σε όλη τη Συρία.




«Η είσοδος των ειδικών δυνάμεων γίνεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα μάχη που πλησιάζει», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπεκίρ Μποσντάγ.

Το πρακτορείο ειδήσεων Dogan μετέδωσε πως ειδικές δυνάμεις της τουρκικής Χωροφυλακής και της Αστυνομίας εισήλθαν στην Εφρίν από δύο σημεία στα νοτιοδυτικά της περιφέρειας προσθέτοντας ότι θα συμμετάσχουν στις μάχες μέσα σε πόλεις και θα ελέγχουν τα χωριά που καταλαμβάνουν οι τουρκικές δυνάμεις.

Οι περισσότερες μεγάλες πόλεις της περιοχής της Εφρίν, περιλαμβανομένης της πόλης Εφρίν, βρίσκονται υπό τον έλεγχο των κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG).

Η Τουρκία υποστηρίζει πως η απόφαση που έλαβε το Σάββατο το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για μια κατάπαυση του πυρός 30 ημερών σε όλη τη Συρία, δεν ισχύει για την δική της επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» στην Εφρίν. tribune.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.