Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΞΑΝΑ... Οι ΗΠΑ διαδίδουν «fake news» για τις τουρκικές επιχειρήσεις στην Αφρίν

«Διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις ότι υπάρχουν απώλειες πολιτών… έχουν θέσει σε λειτουργία μια «μηχανή ψεύδους» είπε ο Τούρκος πρόεδρος και π...

Eρντογάν: Οι ΗΠΑ διαδίδουν «fake news» για τις τουρκικές επιχειρήσεις στην Αφρίν

«Διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις ότι υπάρχουν απώλειες πολιτών… έχουν θέσει σε λειτουργία μια «μηχανή ψεύδους» είπε ο Τούρκος πρόεδρος και πρόσθεσε: «Είναι ασυνείδητοι και ανήθικοι... Τα λένε αυτά και κλείνουν τα μάτια για την ανατολική Γούτα»






Έντονα επικριτικός για τις ΗΠΑ εμφανίστηκε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή τη στρατιωτική επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» στο θύλακα Αφρίν της Συρίας που κατέχουν κουρδικές δυνάμεις.




«Διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις ότι υπάρχουν απώλειες πολιτών… έχουν θέσει σε λειτουργία μια «μηχανή ψεύδους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Τουρκίας σε ομιλία του στο Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) στην Άγκυρα.

Ο τούρκος προέδρος χωρίς να τον κατονομάσει, εστίασε τα πυρά του στην εκπρόσωπο του Πενταγώνου Άντριαν Γκάλογουει που εξέφρασε την ανησυχία των ΗΠΑ για τις επιπτώσεις της τουρκικής επιχείρησης στους αμάχους της Αφρίν.
«Χθες, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας μιας εκ των χωρών (του ΝΑΤΟ) δήλωσε ανερυθρίαστα ότι ‘πολίτες πεθαίνουν στην Αφρίν και ότι οι πολίτες δεν μπορούν να επιστρέψουν στις εστίες τους εξαιτίας της βίας» είπε ο Ερντογάν, και πρόσθεσε:

«Είστε ασυνείδητοι και ανήθικοι... Δεν αισθάνεστε την ελάχιστη δυσφορία στη σφαγή εκατοντάδων παιδιών, γυναικών και αμάχων καθημερινά στην Ανατολική Γούτα, αλλά εκφράζετε την ενόχλησή σας στον αγώνα μας εναντίον των τρομοκρατών. Διαδίδετε ψεύτικα νέα», σημείωσε χαρακτηρστικά ο Ερντογάν.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.