Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο "σουλτάνος" είναι... γυμνός! Τρία βίντεο αποδεικνύουν τους τουρκικούς... τσαμπουκάδες στα Ίμια! Στα χέρια του Τσίπρα και... αναμονή

Οι κάμερες του "Γαύδος" κατέγραψαν καρέ - καρέ τις προκλητικές κινήσεις της τουρκικής ακταιωρού στα Ίμια - Αποδεικνύουν το......



Οι κάμερες του "Γαύδος" κατέγραψαν καρέ - καρέ τις προκλητικές κινήσεις της τουρκικής ακταιωρού στα Ίμια - Αποδεικνύουν το... προφανές: Ότι το τουρκικό "Umut" επεδίωξε την σύγκρουση - Μέχρι χθες, οι Τούρκοι έλεγαν ότι το "Γαύδος" έπεσε... πάνω τους (!) ωστόσο τα βίντεο τους... καίνε - Τα είδε άμεσα ο Αλέξης Τσίπρας - Πώς θα τα κάνει... όπλο για να "απογυμνώσει" την τουρκική προπαγάνδα για τις εντάσεις στο Αιγαίο - "Κόβουν την ανάσα" δύο βίντεο που έχουν ήδη δει το "φως" της δημοσιότητας - Δείχνουν την στιγμή της πρόσκρουσης, 20 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας
Τρία βίντεο – ντοκουμέντα που «καίνε» την Τουρκία, καθώς κατέγραψαν την προκλητικότητα των τουρκικών ακταιωρών στα Ίμια, διαθέτει στην «φαρέτρεα» της η ελληνική κυβέρνηση, προκειμέου να μπορεί να αποδείξει προς όλες τις πλευρές ότι ο «πόλεμος» στο Αιγαίο πυροδοτείται μονομερώς.




Έτσι τους «τσάκωσε» το Γαύδος
Η «ναυαρχίδα» του ελληνικού Λιμενικού Σώματος, το Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης «Γαύδος», πληροί όλες τις προδιαγραφές για να πραγματοποιεί επιχειρήσες διάσωσης προσφύγων και μεταναστών.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής, διαθέτει σύγχρονες κάμερες περιμετρικά του. Οι οποίες φυσικά καταγράφουν τα πάντα.




Όταν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 12.02.2018, τα σκάφη του τουρκικού λιμενικού άρχισαν τις επικίνδυνες μανούβρες κοντά στα Ίμια, που οδήγησαν στο γνωστό αποτέλεσμα…

Οι κάμερες του «Γαύδος» κατέγραφαν καρέ – καρέ την τουρκική προκλητικότητα.

Βασικά κατέγραφε τα πάντα!

– Την προσπάθεια των Ελλήνων λιμενικών να αποφύγουν την κλιμάκωση.

-Τις προειδοποιήσεις τους ότι τα τουρκικά σκάφη πλέουν σε ελληνικά ύδατα.

– Την ανεξέλεγκτη πορεία της τουρκικής ακταιωρού «Umut», μήκους 100 μέτρων, που στόχευε το ελληνικό ΠΑΘ 090 στην «καρδιά». Δηλαδή στη μέση.

Στον Τσίπρα τα τρία βίντεο από τα Ίμια
Τα τρία βίντεο παρελήφθησαν από στελέχη του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος. Στην συνέχεια τα έδειξαν στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός έχει άριστη εικόνα για όλα όσα συνέβησαν τις κρίσιμες στιγμές στα Ίμια. Αξιόπιστες πηγές που επικαλείται το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας, εφόσον κριθεί αναγκαίο, θα δείξει μέρος του σημαντικού αυτού υλικού σε αξιωματούχους ξένων χωρών.

Θα το παρουσιάσει ως αδιάσειστο στοιχείο ότι οι ελληνικές δυνάμεις στο Αιγαίο κάνουν την δουλειά τους απολύτως εντός πλαισίου. Σε αντίθεση φυσικά με τις τουρκικές.

Εικόνες που κόβουν την ανάσα από τα Ίμια
Δύο αποκαλυπτικά βίντεο δόθηκαν στην δημοσιότητα, χθες, Παρασκευή 16.02.2018. από το σοβαρό περιστατικό στα Ίμια το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Στα βίντεο αυτά, που δημοσίευσε το kathimerini.gr, φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που το τουρκικό πλοίο εμβολίζει το σκάφος το λιμενικού. Με σαφή πρόθεση να προκαλέσει σοβαρή ζημιά.

Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο












Η κυβέρνηση θεωρεί ότι το πλήρωμα του «Γαύδος», το οποίο είχε πάρει εντολές για διακριτική επιτήρηση των τουρκικών σκαφών στα Ίμια, λειτούργησε με επαγγελματισμό.

Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, η επίσκεψη του πρωθυπουργού, την περασμένη Πέμπτη, στο υπουργείο Ναυτιλίας, όπου είχε την ευκαιρία να συγχαρεί διά ζώσης τους Έλληνες λιμενικούς. Στόχος ήταν να τους δοθεί μια ψυχολογική… ένεση, καθώς οι δυνάμεις του ΛΣ που επιχειρούν στα ελληνοτουρκικά θαλάσσια σύνορα γίνονται καθημερινά δέκτες πολύ μεγάλης πίεσης από… Τουρκία μεριά.

Πηγή: Έθνος της Κυριακής





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.