Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ! Υπέκυψε στα τραύματά του ο ηλικιωμένος που λήστεψαν μέσα στο σπίτι του στο Πεδινό Καρδίτσας

Για το έγκλημα έχουν συλληφθεί τρεις νεαροί και αναζητείται άλλος ένας – Πραγματοποίησαν ληστεία στο σπίτι του ηλικιωμένου, που έμενε με τη...


Για το έγκλημα έχουν συλληφθεί τρεις νεαροί και αναζητείται άλλος ένας – Πραγματοποίησαν ληστεία στο σπίτι του ηλικιωμένου, που έμενε με τη σύζυγό του και την κόρη του – Υπέκυψε λόγω των χτυπημάτων που δέχθηκε





Σε τραγωδία εξελίσσεται η ληστεία που είχε γίνει τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου στο σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού και της κόρης τους στο Πεδινό Καρδίτσας, για την οποία έχουν συλληφθεί τρεις νεαροί και αναζητείται ένας ακόμη, καθώς ο 77χρονος ιδιοκτήτης υπέκυψε στα τραύματα από τα χτυπήματα που δέχθηκε!





Ο άτυχος ηλικιωμένος νοσηλευόταν σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου οι γιατροί έδιναν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Όμως, δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε το πρωί της Παρασκευής βυθίζοντας στο πένθος την 81χρονη σύζυγό του και την κόρη τους. Μετά την τραγική εξέλιξη, το κατηγορητήριο γίνεται ακόμη βαρύτερο για τους τέσσερις νεαρούς κακοποιούς που τον είχαν ξυλοκοπήσει για να αρπάξουν 550 ευρώ, καθώς ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καρδίτσας μετέτρεψε την κατηγορία από αυτή της ληστείας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με σκοπό τη ληστεία!

Υπενθυμίζεται ότι μόνο ένας από τους ληστές παραμένει ασύλληπτος, αλλά τα στοιχεία του είναι γνωστά και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από την ανακρίτρια Καρδίτσας. Πρώτος, είχε πέσει στα χέρια αστυνομικών λίγες ώρες μετά την ληστεία ένας 24χρονος. Την περασμένη Τετάρτη είχε συλληφθεί σε περιοχή των Τρικάλων ένας 20χρονος και την Πέμπτη σε περιοχή της Καρδίτσας ένας 23χρονος συνεργός τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.