Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα φάει η ΜΥΓΑ ΣΙΔΕΡΟ.... Οι Μογγόλοι προκαλούν και στον Έβρο με ασκήσεις ΕΙΣΒΟΛΗΣ στην Ελλάδα...!!!

Τούρκικα άρματα μάχης, καθώς και δυνάμεις του στρατού πέρασαν τις όχθες του ποταμού Έβρου στα σύνορα με την Ελλάδα, στο πλαίσιο άσκησης ...


Τούρκικα άρματα μάχης, καθώς και δυνάμεις του στρατού πέρασαν τις όχθες του ποταμού Έβρου στα σύνορα με την Ελλάδα, στο πλαίσιο άσκησης για την επιχειρησιακή ετοιμότητα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.






Το σενάριο της άσκησης που προαναφέραμε πιο πάνω, πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Σαράντα εκκλησιές στην Ανατολή Θράκη κοντά στον Έβρο και περιελάμβανε την διέλευση του ποταμού σε γείτονα χώρα (σ.σ. την Ελλάδα).




Στην άσκηση έλαβαν μέρος, μονάδες τεθωρακισμένων, καθώς και μονάδες του πεζικού.

Η άσκηση αυτή «έρχεται» μια μέρα μετά την αποκάλυψη πως στα Ίμια η Τουρκία, φτιάχνει παρατηρητήριο. Ελάχιστα μέτρα από τα Ίμια, υπάρχει ένα νησάκι, το οποίο ανήκει στην Τουρκία και ονομάζεται Çavuş Adası (Τσαβούς Αντασί που σημαίνει το νησί του λοχία). Εκεί πάνω, στη μία πλευρά, υπάρχουν τα ερείπια ενός οθωμανικού πύργου που είναι ηλικίας 350 ετών. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Milliyet, οι Τούρκοι σκοπεύουν να χτίσουν παρατηρητήριο ακριβώς δίπλα από εκεί.

Όπως διευκρινίζεται στο άρθρο, μία τέτοια κίνηση θα χρησιμεύσει ως προστασία από και έλεγχος των ελληνικών κινήσεων, αλλά και των λαθρεμπόρων, που είναι σε έξαρση τα τελευταία χρόνια, στέλνοντας καραβιές επί καραβιών, από τα τουρκικά παράλια προς την Ελλάδα.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.