Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πακιστανός σάτυρος πήγε στο καρναβάλι της Ιεράπετρας αμασκάρευτος και... «κάηκε» - Τον αναγνώρισε μια κοπελίτσα!

Ο κακός χαμός στην Ιεράπετρα κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού. Ο 18χρονος μαγνήτισε τα βλέμματα και αυτό για τον ίδιο, ήταν ένα λάθος που τ...


Ο κακός χαμός στην Ιεράπετρα κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού. Ο 18χρονος μαγνήτισε τα βλέμματα και αυτό για τον ίδιο, ήταν ένα λάθος που το πλήρωσε ακριβά...





Στα χέρια της αστυνομίας, βρίσκεται ο 18χρονος Πακιστανός, που σκόρπισε τον τρόμο στην περιοχή της Ιεράπετρας στην Κρήτη, με τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορμές του. Ο νεαρός συνελήφθη κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού, όταν τον αναγνώρισε μέσα στο πλήθος μία νεαρή κοπέλα.




Ήταν εκείνος που στις 11 Φεβρουαρίου, αργά το βράδυ, είχε τρομοκρατήσει την ίδια και την μητέρα της, όταν φεύγοντας από νυχτερινό κατάστημα τις πλησίασε και τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα.
Ο Πακιστανός, βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα και η δράση του δεν περιορίζεται στο περιστατικό με τις δύο γυναίκες.

Στις 14 Φεβρουαρίου μητέρα είχε καταγγείλει ότι ο 12χρονος γιος της παρενοχλήθηκε από έναν άνδρα, ο οποίος αφού τον φίλησε στο πρόσωπο, του έδειξε πορνογραφικό υλικό από το κινητό του.

Ενώ και τον περασμένο Νοέμβριο, μία 42χρονη γυναίκα είχε ενημερώσει την αστυνομία για τη δική της πικρή εμπειρία, όταν ο νεαρός τη θώπευσε και της έδειξε πορνογαφικό υλικό επίσης από το κινητό του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Πηγή: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.