Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σ παραφροσύνη οι τούρκοι – Οι Κούρδοι τους θερίζουν στην Εφρίν και αυτοί τραγουδούν οθωμανικά τσιφτετέλια (βίντεο)

Ο τουρκικός στρατός ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου την επιχείριση «Κλάδος Ελαίας», δηλαδή την επίθεση στο κουρδικό θύλακα της Εφρίν στη βορειοδ...

Ο τουρκικός στρατός ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου την επιχείριση «Κλάδος Ελαίας», δηλαδή την επίθεση στο κουρδικό θύλακα της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία.




Δύο τουρκικές μεραρχίες, συνολικά 20.000 άνδρες και 5.000 Σύροι φιλότουρκοι ισλαμιστές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), επιτίθενται σε 10.000 περίπου Κούρδους πολιτοφύλακες των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) και των Μονάδων Προστασίας Γυναικών (YPJ), που αποτελούν την κυρίως συνιστώσα των υποστηριζόμενων από τον Διεθνή Συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF).




Ωστόσο, η «πανίσχυρη» τουρκική στρατιωτική μηχανή έχει κολλήσει στις λάσπες της Εφρίν, αδυνατώντας να προελάσει, ενώ όσο περνάνε οι ημέρες οι ηρωικοί Κούρδοι πολιτοφύλακες ανεβάζουν κάθετα τις τουρκικές απώλειες.

Ο τουρκικός στρατός βρίσκεται σε δεινή θέση. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύει στα στρατιωτικά επιτελεία του κόσμου ότι το αξιόμαχό του είναι χαμηλότατο.

Οι Τούρκοι για να ανεβάσουν το ηθικό τους, που είναι στην κυριολεξία σε απελπιστική κατάσταση, δημιούργησαν το ακόλουθο προπαγανδιστικό νεο-οθωμανικό βίντεο. Από ένα σημείο και μετά στο βίντεο μπαίνουν νεο-οθωμανικά εμβατήρια τσιφτετέλια.

Μια προπαγάνδα «φούσκα» ενός στρατού «φούσκα«, ενός κράτους «φούσκα» που κάθε ημέρα που περνά πλησιάζει στον διαμελισμό του…



Στην κεντρική φωτογραφία Τούρκοι στρατιώτες προσεύχονται πριν επιτεθούν στους Κούρδους.
Δείτε το βίντεο των Τούρκων:tribune





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.