Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο μπολσεβίκος γαμπρός της Ντόρας, Ανδρέας Παπαδόπουλος, καταδικάστηκε ένα χρόνο φυλακή για συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής

Μεταφέρουμε από την σελίδα της Χρυσής Αυγής: Ο κατ΄ εξακολούθηση υβριστής και συκοφάντης της Χρυσής Αυγής, πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσ...

Ένας χρόνος φυλακή στον συκοφάντη της Χρυσής Αυγής Ανδρέα Παπαδόπουλο

Μεταφέρουμε από την σελίδα της Χρυσής Αυγής: Ο κατ΄ εξακολούθηση υβριστής και συκοφάντης της Χρυσής Αυγής, πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της... τιμημένης Δημάρ (της Ρεπούση, της Γιαννακάκη κτλ) πρώην υπουργός υποψήφιος ευρωβουλευτής και γαμπρός του Μητσοτακέικου, καταδικάστηκε σε έναν χρόνο φυλάκιση για συκοφαντική δυσφήμηση.




Ειδικότερα, σε μια από τις πάλαι ποτέ τηλεοπτικές παρουσίες του στον Alpha, τον Οκτώβριο του 2012, είχε επιτεθεί με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, όπως άλλωστε το συνηθίζει λόγω της "δημοκρατικής του παιδείας", κατά σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής.

Είχε χαρακτηρίσει τους βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής «του κοινού ποινικού δικαίου, ανθρώπους της νύχτας και κουμπουροφόρους» και τους ψηφοφόρους ως «ηλίθιους».

Οι συστηματικές αυτές συκοφαντικές και προσβλητικές επιθέσεις ήταν για τον εν λόγω το μοναδικό μέσο πολιτικής επιβίωσης, αφού αμέσως μετά εξαφανίστηκε διά παντός.

Παρά την προσπάθειά του να αποφύγει το "πικρό ποτήρι" της καταδίκης, ζητώντας μέσω συνηγόρου ακόμη μια φορά αναβολή στην υπόθεση, το Δικαστήριο δεν του έκανε τη χάρη και προχώρησε στην εκδίκαση, καταδικάζοντάς τον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χειραψία ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ - ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ χθές βράδυ στο ΜΕΓΑΡΟ που γιόρταζαν τα 10 χρόνια του ΣΥΡΙΖΩΝΥΜΟΥ... 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.