Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χειραψία ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ - ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ χθές βράδυ στο ΜΕΓΑΡΟ που γιόρταζαν τα 10 χρόνια του ΣΥΡΙΖΩΝΥΜΟΥ...

Χθες συμπληρώθηκαν 10 χρόνια διακονίας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου από τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο και πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικ...


Χθες συμπληρώθηκαν 10 χρόνια διακονίας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου από τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο και πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών εορταστική εκδήλωση.






Παρόντες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, αρχηγοί των κομμάτων του Κοινοβουλίου, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, πολλοί πρώην πρόεδροι του Κοινοβουλίου, όπως ο Απόστολος Κακλαμάνης, αλλά και πλήθος βουλευτών.

Παρά το εκρηκτικό πολιτικό κλίμα που επικρατεί λόγω Novartis και τις σκληρές δηλώσεις ένθεν κακείθεν, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» πολλά χαμόγελα και θερμές χειραψίες όπως αυτή που είχαν ο Αλέξης Τσίπρας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.




Ο πρωθυπουργός πάντως είχε θερμή χειραψία και με την πρώην υπουργό της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και με το ζεύγος Βαρδινογιάννη.

Εντύπωση πάντως προκάλεσε και η φωτογραφία του πρώην υπουργού της ΝΔ Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος είχε συνομιλία με τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, με τον οποίο είχε χειραψία και η Ντόρα Μπακογιάννη. (Επάνω φωτο)



iefimerida.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.