Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΞΥΝΕ... Ο Αλέξης Τσίπρας ρωτούσε εργαζόμενους πόσα λεφτά παίρνουν! (BINTEO)

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την εταιρεία CBL (Χημικά και Βιοφαρμακευτικά Εργαστήρια Πατρών), στο πλαίσιο του 9ου Αναπτυξιακού Περιφερειακού...



Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την εταιρεία CBL (Χημικά και Βιοφαρμακευτικά Εργαστήρια Πατρών), στο πλαίσιο του 9ου Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου και των σχετικών επαφών που πραγματοποιεί.






Ο κ. Τσίπρας ξεναγήθηκε στους εργαστηριακούς χώρους και συνομίλησε αρκετή ώρα με τους εργαζόμενους. «Επέλεξα να σας συναντήσω και να επισκεφτώ τη συγκεκριμένη επιχείρηση γιατί είναι ένας πετυχημένος συνδυασμός βιομηχανίας και έρευνας, παραγωγής και νέας γνώσης», σημείωσε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε πως η συγκεκριμένη επιχείρηση αφήνει την αυτονομία στη γνώση και την ερευνητική διαδικασία.




Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η CBL εξάγει το 95% της παραγωγής της και αυτό, είπε, αποτελεί απάντηση σε εκείνους που πιστεύουν ότι αυτή η χώρα δεν μπορεί να παράξει, υπενθυμίζοντας μάλιστα πως οι φαρμακοβιομηχανίες είναι από τις σημαντικότερες εξαγωγικές εταιρείες της Ελλάδας.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στους νέους ερευνητές και επιστήμονες που έφυγαν από τη χώρα μας λόγω κρίσης, επαναλαμβάνοντας την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα έχει ως συγκριτικό πλεονέκτημα το ανθρώπινο δυναμικό.

Ο κ. Τσίπρας είπε πως η χώρα έχει την πιο υψηλά εκπαιδευμένη γενιά στην ιστορία, γενιά η οποία βρέθηκε στη μέση μιας πρωτοφανούς κρίσης όχι μόνο για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά αλλά και για τα παγκόσμια δεδομένα.

Ωστόσο, την έκπληξη των εργαζομένων, προκάλεσε η ερώτηση του πρωθυπουργού για… το πόσο παίρνουν. Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.