Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Περιπέτειες στα γεράματα...!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σε «ροζ» αγγελία βρέθηκε το τηλέφωνο 80χρονης Ελληνίδας!

θα μπορούσε να είναι βγαλμένο από τηλεφωνικές φάρσες της δεκαετίας του 90, είναι όμως πέρα για πέρα πραγματικό γεγονός αυτό που έπαθε μί...


θα μπορούσε να είναι βγαλμένο από τηλεφωνικές φάρσες της δεκαετίας του 90, είναι όμως πέρα για πέρα πραγματικό γεγονός αυτό που έπαθε μία 80χρονη η οποία είδε το τηλέφωνό της να φιγουράρει σε ροζ αγγελίες.





Το τηλέφωνο μίας 80χρονης από την Αθήνα καταχωρήθηκε σε ροζ αγγελίες, με αποτέλεσμα η γυναίκα να δέχεται τηλεφωνήματα από κάθε… «καρυδιάς καρύδι» να της ζητά… διάφορα.




Η ηλικιωμένη μητέρα τριών παιδιών, τεσσάρων εγγονιών και τεσσάρων δισέγγονων μίλησε στο Καλημέρα Ελλάδα, όπου περιέγραψε το τι τραβά. «Με έπαιρναν τα βράδια και μου ζήταγαν ραντεβού», είπε η άτυχη γυναίκα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Δεν καταλάβαινα αυτά τα πράγματα. Δεν ξέρω τι θα πει ‘ροζ, άσπρο’. Με έπαιρναν και τους έβριζα. Τα είχα χαμένα», δήλωσε η 80χρονη. Όπως έχει συμπεράνει η ίδια, στη σχετική αγγελία μέσω της οποίας της ζητούν την «Νικολέτα», υπάρχει και φωτογραφία της.

«Πρέπει να την έχουν τη φωτογραφία μου. Είμαι λίγο χοντρούλα, με ξανθό το μαλλάκι μου και η φωτογραφία είναι θολή για να μην φαίνομαι», σημείωσε σχετικά, αφού όπως ενημερώθηκε, «υπάρχει συγκεκριμένη εφημερίδα είναι για τέτοιου είδους αγγελίες».

«Θέλω να πέσω από το μπαλκόνι μου», είπε αναφερόμενη στην ντροπή και διερωτήθηκε για ποιο λόγο το έκαναν. «Με παρηγορεί λίγο που η συνείδησή μου είναι καθαρή», είπε η χήρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.