Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ στις ΗΠΑ: 42χρονος έκανε παιδί με τη βιολογική του κόρη που είχε δώσει για υιοθεσία!

Το ζευγάρι διατυμπάνιζε τον έρωτά του στα social media - Ξανασυναντήθηκε μαζί της 18 χρόνια μετά τη γέννησή της όταν η ίδια τον αναζήτη...


Το ζευγάρι διατυμπάνιζε τον έρωτά του στα social media - Ξανασυναντήθηκε μαζί της 18 χρόνια μετά τη γέννησή της όταν η ίδια τον αναζήτησε




Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η υπόθεση ενός 42χρονου άνδρα που συνελήφθη για αιμομιξία όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε αποκτήσει παιδί με την βιολογική του κόρη, την οποία είχε δώσει για υιοθεσία μετά τη γέννησή της και είχε να δει πάνω από 18 χρόνια.





Ο Steven Walter Pladl και η 20χρονη Katie Rose Pladl συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι τους στο Νάιτσντεϊλ της Βόρειας Καρολίνας, μετά από καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του Steven και βιολογικής μητέρας της νεαρής.




Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η γυναίκα στην αστυνομία, η Katie δόθηκε υιοθεσία από εκείνη και τον άνδρα της πριν από 20 χρόνια, αμέσως αφού γεννήθηκε. Όταν έκλεισε τα 18, η κοπέλα αναζήτησε μέσω διαδικτύου τους πραγματικούς της γονείς και τους βρήκε. Θέλοντας να τους γνωρίσει καλύτερα, η κοπέλα μετακόμισε τον Αύγουστο του 2016 στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι με τα δύο παιδιά του.

Τρεις μήνες μετά, και μετά από πολλούς καυγάδες με τον άνδρα της, η σύζυγος του Steven και μητέρα της Katie έφυγε από το σπίτι και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Όπως αποκάλυψε στις αρχές, όταν άρχισαν να καυγαδίζουν καθημερινά με τον σύζυγό της εκείνος ξεκίνησε να κοιμάται στο πάτωμα του δωματίου της κόρης του, κάτι που ανησύχησε ιδιαίτερα την ίδια.

Η πρώην σύζυγος του Steven κατέθεσε στις Αρχές ότι έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης της τον Μάιο του 2017, διαβάζοντας το ημερολόγιο ενός από τα άλλα παιδιά της. Εκεί αναφερόταν επίσης ότι ο 42χρονος άνδρας είχε ζητήσει από τα παιδιά του να απευθύνονται στην αδελφή τους ως «θετή τους μητέρα» και ότι ζούσαν μαζί σαν οικογένεια, με την κόρη της να έχει πάρει και επίσημα τη θέση της!


Σε έξαλλη κατάσταση, η πρώην σύζυγος του 42χρονου τηλεφώνησε στον άνδρα της και τον ρώτησε ευθέως αν είχε αφήσει έγκυο της κόρη τους. Τότε, όπως λέει η ίδια, ο Steven παραδέχθηκε όλη την αλήθεια και της είπε ότι είναι ερωτευμένοι και σκοπεύουν να παντρευτούν.

Γνωρίζοντας ότι η γυναίκα μπορεί να προχωρούσε σε καταγγελία, το ζευγάρι μετακόμισε στη Βόρεια Καρολίνα, όπου έφερε στον κόσμο το παιδί του τον Νοέμβριο.






Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η 20χρονη δημοσίευε στη σελίδα της στο Facebook φωτογραφίες όπου φιλούσε απροκάλυπτα τον αγαπημένο της... πατέρα και ανακοίνωνε τον γάμο τους - κάτι που ωστόσο δεν έγινε ποτέ. Κατά τη σύλληψή τους οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι τους το βρέφος, το οποίο και μετέφεραν στις αρμόδιες υπηρεσίες.


Εις βάρος του ζευγαριού, που διατυμπάνιζε τον έρωτά του χωρίς καμία ντροπή στα social media τους τελευταίους μήνες, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για αιμομιξία και θα παραμείνουν προφυλακισμένοι μέχρι τη δίκη τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.