Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνελήφθη ο 22χρονος που πυροβόλησε τη μητέρα του - Τι όπλισε το χέρι του

Τι αποκαλύπτουν άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον - Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας του 22χρονου Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κεφ...


Τι αποκαλύπτουν άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον - Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας του 22χρονου
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Ληξούρι.





Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 22χρονος αφού λογομάχησε με την 56χρονη μητέρα του στη συνέχεια την πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές με μία κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς την σοβαρά.




Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.
Ο δράστης μετά το συμβάν εξαφανίστηκε έχοντας μαζί του την κυνηγετική καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε την μητέρα του, ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες συνελήφθη από τις Αρχές.

Τι όπλισε το χέρι του παιδιού της;

Κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει μέχρι στιγμής ποια ήταν η αιτία που ώθησε το νεαρό αγόρι να πυροβολήσει τη μητέρα του ωστόσο άτομα από το περιβάλλον τους κάνουν λόγο για σοβαρές προσωπικές διαφορές μεταξύ της 56χρονης γυναίκας και του 22χρονου γιου της.

Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για ένα ιδιαίτερο παιδί, αρκετά ευαίσθητο το οποίο κατά καιρούς αντιμετώπιζε κάποια ζητήματα συμπεριφοράς. Κανείς όμως δεν πίστευε ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο ο 22χρονος.

Σοκαρισμένος ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο πατέρας του 22χρονου ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια του.

«Τώρα το έμαθα. Είμαι στο δρόμο. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι σοβαρά η γυναίκα μου», είπε στο protothema.gr, μη μπορώντας να μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.