Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΑΤΟΣ ΜΠ@@ΡΔΕΛ@...!!! Σαν κύριοι έφυγαν οι Ρουβίκωνες απο τα δικαστήρια... κανείς δεν τους σταμάτησε!

Τα μέλη του Ρουβίκων πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα κατά της Δικαιοσύνης και έφυγαν «σαν κύριοι» χωρίς να τους σταματήσει κανένας Επί...



Τα μέλη του Ρουβίκων πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα κατά της Δικαιοσύνης και έφυγαν «σαν κύριοι» χωρίς να τους σταματήσει κανένας
Επίθεση της ομάδας "Ρουβίκωνα" λίγο μετά τις 14:00 στον προαύλιο χώρο της Σχολής Ευελπίδων.






Τα μέλη του Ρουβίκων πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα κατά της Δικαιοσύνης και έφυγαν «σαν κύριοι» χωρίς να τους σταματήσει κανένας από τους δεκάδες αστυνομικούς που ήταν στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Στα φέιγ βολάν έγραφε: "Η δικαιοσύνη είναι σαν τα φίδια: Δαγκώνει μόνο τους ξυπόλυτους"

Με κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του ακροαριστερού χώρου, ο Ρουβίκωνας δημοσίευσε κείμενο μέσω του οποίου, εξαπολύει επίθεση κατά της Δικαιοσύνης.
Στο κείμενό τους αναφέρουν ότι «γνωρίζουμε από τώρα ότι όταν η "ανεξάρτητη" Δικαιοσύνη λάβει εντολή, θα προσπαθήσει να μας χτυπήσει όσο μπορεί περισσότερο» και έτσι, όπως συμπληρώνουν: «Ας γνωρίζουν λοιπόν, εντολείς κι εντολοδόχοι, ότι αυτό που κάνουμε εδώ και καιρό, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον».





Διαβάστε απόσπασμα από το κείμενο του Ρουβίκωνα:

«Όσον αφορά εμάς, όπως και όλους τους υπόλοιπους αγωνιστές, γνωρίζουμε από τώρα ότι όταν η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη λάβει εντολή, θα προσπαθήσει να μας χτυπήσει όσο μπορεί περισσότερο. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι σε περιπτώσεις σαν τη δική μας το κύριο μέλημα είναι η αποπολιτικοποίηση της δράσης με σκοπό να παρουσιαζονται οι αγωνιζόμενοι ως κατηγορούμενοι του κοινού ποινικού δικαίου. Έτσι γινόταν πάντα, έτσι θα γίνει και με μας. Ξέρουμε τις μεθοδεύσεις που ήδη γίνονται εναντίον μας. Ξέρουμε ότι κάποιοι αξιότιμοι κύριοι δικαστές προβάρουν από τώρα τα φτηνά τους λογύδρια εναντίον μας. Γνωρίζουμε όμως ότι κατά βάση δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό στα χέρια τους, όπως γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Ας γνωρίζουν λοιπόν, εντολείς κι εντολοδόχοι, ότι αυτό που κάνουμε εδώ και καιρό, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον. Όσο μας το επιτρέπουν οι μικρές μας δυνάμεις και οι περιορισμένοι μας πόροι θα αγωνιζόμαστε για ένα πιο δίκαιο κόσμο. Ας συνεχίσουν να υπηρετούν κι αυτοί τις δικές τους “αξίες” της μίζας, της λαμογιάς και της ρεμούλας και θα μας κρίνει όλους η ιστορία. ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ, Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.