Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κατολισθήσεις από την κακοκαιρία στη Λέσβο - Προβλήματα στο οδικό δίκτυο - ΦΩΤΟ

Προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Λέσβου προκάλεσε η ισχυρή νεροποντή που σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ. Σε Μεσότοπο, Ερεσό, Τα...



Προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Λέσβου προκάλεσε η ισχυρή νεροποντή που σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ. Σε Μεσότοπο, Ερεσό, Ταβάρι, Σίγρι από τις ισχυρές βροχοπτώσεις αποκολλήθηκαν βράχοι και έπεσαν στο οδόστρωμα, ενώ σε πολλά σημεία του δικτύου φερτά υλικά από χείμαρρους εμποδίζουν τη διέλευση των οχημάτων.






Ο δρόμος Μεσοτόπου Ερεσού μετατράπηκε σε ποτάμι και οδηγοί εγκλωβίστηκαν στο οδόστρωμα. Ένα όχημα παρασύρθηκε και χρειάστηκε η παρέμβαση διερχομένων για να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς, ενώ ένα δεύτερο όχημα στο οποίο επέβαινε και ο αντιδήμαρχος της περιοχής, Μιχάλης Ρούσσης, παρασύρθηκε επί της κεντρικής οδού και χρειάστηκε βοήθεια για να απεγκλωβιστεί.




Όπως είπε στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ, Μιχάλης Ρούσσης, "δημιουργήθηκαν στο Ταβάρι μεγαλύτερα προβλήματα από την προηγούμενη φορά». Σε λίμνη μετετράπη η περιοχή Αφεντέλη της Ερεσού όπου υπάρχουν και επιχειρήσεις, ενώ κατολίσθηση σημειώθηκε στην περιοχή της Βατούσσας και κλειστός σε ορισμένα σημεία είναι ο δρόμος. Συγκεκριμένα στο ύψος του βιολογικού, μηχανήματα του δήμου ανεβαίνουν στην περιοχή να αποκαταστήσουν τη βατότητα".









Πηγές: lesvospost.gr, ΕΡΤ Αιγαίου

Πηγή φωτο: Kostas Emmanouil

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.