Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΡΙΚΥ ΜΑΡΤΙΝ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ! ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ - ΣΥΡΙΟ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΠΟΡΤΟΡΙΚΑΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ

Και επίσημα σύζυγοι ο Ricky Martin και ο σύντροφός του Jwan Yosef! Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2016 και ανακοίνωσε τον περασ...









Και επίσημα σύζυγοι ο Ricky Martin και ο σύντροφός του Jwan Yosef! Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2016 και ανακοίνωσε τον περασμένο Νοέμβρη ότι έχει αρραβωνιαστεί έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του και παντρεύτηκε.




Ο σταρ της λατινοαμερικάνικης μουσικής, μάλιστα ανακοίνωσε περήφανα πως είναι παντρεμένος με τον σύντροφό του Ζουάν Γιόζεφ. «Είμαι σύζυγος ήδη», δήλωσε ο Πορτορικανός τραγουδιστής στο τηλεοπτικό δίκτυο Ε! χωρίς να διευκρινίσει πότε τελέστηκε ο γάμος. «Σε μερικούς μήνες θα ετοιμάσουμε μια μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί σε τρία μέρη: την πρόβα της γιορτής, το δείπνο και το πάρτι. Θα σας ενημερώσω».

Η σχέση του 46χρονου Ricky Martin με τον 33χρονο Σουηδό καλλιτέχνη συριακής καταγωγής ξεκίνησε το 2016. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Νοέμβριο και εδώ και μερικούς μήνες ζει στο Λος Άντζελες. «Ανταλλάξαμε όρκους, κάναμε υποσχέσεις, υπογράψαμε όλα τα χαρτιά που έπρεπε να υπογράψουμε, το προσύμφωνο γάμου και όλα τα υπόλοιπα», δήλωσε ο Ricky Martin.



Ο διάσημος τραγουδιστής, τον Μάρτιο του 2010, ανακοίνωσε πως είναι περήφανος που είναι ομοφυλόφιλος. “Είμαι περήφανος που μπορώ να πω πως είμαι ένας τυχερός ομοφυλόφιλος άντρας”, είχε γράψει χαρακτηριστικά στην σελίδα του RickyMartinMusic.com.
Ο Ricky Martin, ένας από τους πλέον δημοφιλείς λατινοαμερικανούς αστέρες του πενταγράμμου, έχει τιμηθεί με δύο Βραβεία Grammy, τα περίφημα αμερικανικά μουσικά βραβεία.
tlife