Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρόμος για μητέρα και βρέφος στην Λάρισα – Στο νοσοκομείο μετά από έκρηξη στο διαμέρισμά τους

Μεγάλη αναστάτωση το μεσημέρι σε πολυκατοικία επί της οδού Δήμτσα, στη συνοικία Αβέρωφ στη Λάρισα, όταν σημειώθηκε έκρηξη από γκαζάκι μέσα...



Μεγάλη αναστάτωση το μεσημέρι σε πολυκατοικία επί της οδού Δήμτσα, στη συνοικία Αβέρωφ στη Λάρισα, όταν σημειώθηκε έκρηξη από γκαζάκι μέσα σε διαμέρισμα.




Αμέσως ειδοποιήθηκαν τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας όσο και το ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο. Η έκρηξη σημειώθηκε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου αλλά προκλήθηκαν πολλές υλικές ζημιές, τόσο στο συγκεκριμένο διαμέρισμα όσο και σε διαμερίσματα άλλων ορόφων της πολυκατοικίας.

Στο διαμέρισμα ζει ζευγάρι με τα δύο του παιδιά και από θαύμα δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί καθώς ευτυχώς κανείς τους δεν ήταν κοντά στο σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη.




Πάντως, σε καλή κατάσταση μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, τόσο η μητέρα όσο και τα δύο της παιδιά, το ένα μάλιστα ηλικίας μόλις 7 ημερών!

Στο σημείο βρίσκονται μέχρι αυτή τη στιγμή τόσο η αστυνομία όσο και 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 5 άνδρες, προκειμένου να υπάρξει καταγραφή των ζημιών.

Πηγή: onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.