Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ!

Μια σύγκρουση τραίνων που έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ! Συνέβη κοντά στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο...




Μια σύγκρουση τραίνων που έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ! Συνέβη κοντά στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για τουλάχιστον 50 τραυματίες!



Κατά ριπάς έρχονται οι πληροφορίες για την σύγκρουση τραίνων που σημειώθηκε στο Ντίσελντορφ, της Γερμανίας. Τουλάχιστον πενήντα άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, ενώ εκφράζονται ανοιχτά φόβοι και για νεκρούς!

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο





Μια επιβατική αμαξοστοιχία και ένα τρένο μεταφοράς εμπορευμάτων συγκρούστηκαν και οι φόβοι για νεκρούς εντίνονται! Ασθενοφόρα και περιπολικά κατέφθασαν άμεσα στο σημείο, ωστόσο εγκλωβισμένοι παραμένουν πολλοί επιβάτες αφού το ηλεκτρικό ρεύμα έχει διακοπεί!

Το ατύχημα σημειώθηκε στο Μέερμπους, στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Που βρίσκεται περίπου 10 χιλιόμετρα έξω από το Ντίσελντορφ. Το τοπικό πυροσβεστικό τμήμα δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από το σημείο. Εικόνες που δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής.

Τα αίτια για την σύγκρουση τραίνων που κάνει τον γύρο του κόσμου δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά. Ο εκπρόσωπος Τύπου του τοπικού πυροσβεστικού τμήματος δεν επιβεβαιώνει ακόμη τον ακριβή αριθμό των τραυματιών. Σημειώνεται πως πυροσβέστες και από γύρω περιοχές έχουν φτάσει στο σημείο για να βοηθήσουν στην επιχείρηση διάσωσης.




newsit.gr