Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ... ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ

Με έναν μάλλον άκομψο τρόπο αποφάσισε να διαλύσει τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ο μπασκετμπολίστας του Π...





Με έναν μάλλον άκομψο τρόπο αποφάσισε να διαλύσει τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Νίκος Παππάς.




Ο μπασκετμπολίστας και η παρουσιάστρια είχαν πραγματοποιήσει κοινή έξοδο στα μπουζούκια πριν μερικές ημέρες. Και οι δυο τους ήταν διαχυτικοί και τα τρυφερά ενσταντανέ έκαναν το γύρο του Διαδικτύου.


Ακολούθησε και μια φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο γήπεδο ντυμένη στα χρώματα του τριφυλλιού που έβαλε φωτιά στις φήμες ότι η παρουσιάστρια και ο μπασκετμπολίστας είναι ζευγάρι.



Ο Νίκος Παππάς του Παναθηναϊκού, όμως, θέλησε να διαψεύσει τις φήμες, όπως όλα δείχνουν. Και μάλιστα με τρόπο άκομψο.

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ, μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Μάλαγα, πόσταρε στο Instagram, ένα σκίτσο του, σχολιάζοντας στη λεζάντα που το συνόδευε: «Η καθιερωμενη…7-3 και συνεχιζουμε..μπραβο σε όλους…», με σκοπό να συγχαρεί την ομάδα του.

Με τα hashtag της ανάρτησής του, ωστόσο, θέλησε να περάσει και ένα μήνυμα: «#και_μεσα_σε_ολα_υπαρχει_μια_ξανθια_που_το_παιζει_γκομενα_μου_θου_κυριε», έγραψε.


Η φωτογραφία από το fthis.gr

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Νίκος φαίνεται πως το μετάνιωσε κι έτσι διόρθωσε το σχόλιό του, αφαιρώντας το επίμαχο hashtag.