Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΚΑΦΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Η ΤΑΪΒΑΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ!

Το υπουργείο Εξωτερικών σταμάτησε τη διανομή των 200.000 νέων διαβατηρίων που εκτυπώθηκαν, τα οποία κοστίζουν περί τα 2,7 εκατομμύρ...







Το υπουργείο Εξωτερικών σταμάτησε τη διανομή των 200.000 νέων διαβατηρίων που εκτυπώθηκαν, τα οποία κοστίζουν περί τα 2,7 εκατομμύρια δολάρια

Η Ταϊβάν αναγκάστηκε να ανακαλέσει 200.000 νέα διαβατήρια, μετά από μια σχεδιαστική γκάφα που κατά λάθος άλλαξε την εικόνα του βασικού αεροδρομίου του νησιού με αυτή ενός αεροδρομίου στην Ουάσινγκτον.









Ο επικεφαλής των προξενικών υποθέσεων παραιτήθηκε και ένας άλλος υπάλληλος υποβιβάστηκε την Τετάρτη, για το φιάσκο, καθώς οι διαδικτυακοί χρήστες χλεύασαν το ότι η Ταϊβάν είχε γίνει η 51η πολιτεία των ΗΠΑ.

Η όλη κοροϊδία αντικατοπτρίζει τη λεπτή πολιτική κατάσταση στην Ταϊβάν, ως αυτοδιοικούμενο νησί, το οποίο διεκδικεί η Κίνα ως μέρος της επικράτειάς της.

Οι ΗΠΑ είναι ο κύριος σύμμαχος και προμηθευτής όπλων, κάτι που εξοργίζει το Πεκίνο.

Οι online σχολιαστές αστειεύτηκαν ότι πρέπει τώρα να διεξαχθεί ψηφοφορία για το κατά πόσον η Ταϊβάν πρέπει να γίνει μέρος των ΗΠΑ.

"Τόσο απεγνωσμένα θέλουμε να είμαστε Αμερικανοί ... εντάξει, ας κάνουμε δημοψήφισμα", έγραψε ένας χρήστης.

Η νέα γενιά βιομετρικών διαβατηρίων εκδόθηκε τη Δευτέρα με μια φωτογραφία του Διεθνούς Αεροδρομίου Dulles της Ουάσινγκτον στις εσωτερικές σελίδες, αντί του κύριου Ταϊβανικού Διεθνούς Αεροδρομίου.

Το υπουργείο Εξωτερικών σταμάτησε τη διανομή των 200.000 νέων διαβατηρίων που εκτυπώθηκαν, τα οποία κοστίζουν περί τα 2,7 εκατομμύρια δολάρια.