Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΦΓΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..

Ασυνόδευτος πρόσφυγας που έφτασε στην Γερμανία την άνοιξη του 2016 είναι ο 15χρονος Αφγανός που τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι μια συνομ...

Ασυνόδευτος πρόσφυγας ο Αφγανός που έσφαξε 15χρονη Γερμανίδα




Ασυνόδευτος πρόσφυγας που έφτασε στην Γερμανία την άνοιξη του 2016 είναι ο 15χρονος Αφγανός που τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι μια συνομήλική του Γερμανίδα, σε σούπερ μάρκετ της πόλης Κάντελ, στη Ρηνανία-Παλατινάτο. Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, οι δύο έφηβοι διατηρούσαν δεσμό, τον οποίο διέκοψε η κοπέλα πριν από λίγες εβδομάδες.




Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του εισαγγελέα, ο νεαρός, μετά την διακοπή της σχέσης, είχε απειλήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα «τακτοποιήσει» την πρώην φίλη του, ενώ οι γονείς της είχαν προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία σε βάρος του. Ο 15χρονος ήταν ήδη γνωστός στις αρχές, από κάποια συμπλοκή στο σχολείο του.

Χθες οι δύο έφηβοι συναντήθηκαν κατά πάσα πιθανότητα τυχαία στον δρόμο. Ο νεαρός ακολούθησε την κοπέλα στο κατάστημα και αφού διαπληκτίστηκε μαζί της, της κατάφερε επανειλημμένα χτυπήματα με μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών. Η 15χρονη υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά της στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη με την βοήθεια περαστικών.