Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΤΟΝ ΕΣΥΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ... ΕΙΧΕ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ Ο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το δολοφονία του 21χρονου φοιτητή που είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Κυριακή (19.11.2017). Ο Ν...

Κάλυμνος: Ο ιατροδικαστής θα «δείξει» πως δολοφονήθηκε ο Νίκος Χατζηπαύλου | Newsit.gr





Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το δολοφονία του 21χρονου φοιτητή που είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Κυριακή (19.11.2017). Ο Νίκος Χατζηπαύλου βρέθηκε δολοφονημένος σε σημείο που είχε ερευνηθεί τις προηγούμενες μέρες.




Η Κάλυμνος είναι σοκαρισμένη από το έγκλημα. Ο Νίκος Χατζηπαύλου, δολοφονήθηκε άγρια και πλέον όλο το νησί αναρωτιέται ποιος είναι εκείνος που έκοψε το νήμα της ζωής του 21χρονου φοιτητή.

Ο άτυχος νέος είχε πάει στο νησί για να επισκεφτεί τους γονείς του. Η μητέρα του είναι εκπαιδευτικός και είχε πάρει μετάθεση στο νησί.


Τα νέα στοιχεία
Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε η σορός του άτυχου φοιτητή, η εκτίμηση ήταν πως πρόκειται για δολοφονία. Έφερε τραύμα στο κεφάλι και τραύματα στα χέρια, στα πόδια και στο κεφάλι.

Τα τραύματα αυτά συνάδουν με σύρσιμο του σώματός του. Η εκτίμηση είναι πως το πτώμα του Νίκου Χατζηπαύλου σύρθηκε ως το σημείο όπου εντοπίστηκε. Τα νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι το σημείο απ’ όπου τον έσυρε ο δολοφόνος του δεν είναι πολύ μακριά από το σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα. Πιθανότατα είναι 50 με 60 μέτρα απόσταση.




Η σορός του άτυχου Νίκου βρέθηκε ανάσκελα (με μία κλίση προς τα δεξιά). Έχει σημάδια πρόωρου τυμπανισμού και αρχή σήψης. Δεν αποκλείεται ο δολοφόνος του, να τον είχε κρατήσει σε άλλο σημείο.

Ο ιατροδικαστής

Τα ερωτήματα για τη δολοφονία που σοκάρει την τοπική κοινωνία της Καλύμνου είναι πολλά. Σε αυτά αναμένεται να δώσει απάντηση ο ιατροδικαστής. Θα φτάσει στην Κάλυμνο από τη Ρόδο περίπου το μεσημέρι της Κυριακής (26.11.2017).

Εκείνος θα προσδιορίσει την αιτία του θανάτου. Το πότε δολοφονήθηκε ο Νίκος Χατζηπαύλου. Αν τον σκότωσαν την ημέρα που εξαφανίστηκε ή αργότερα.

Η σορός του άτυχου 21χρονου δεν μετακινήθηκε από το σημείο όπου εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (25.11.2017). Παρέμεινε εκεί, φρουρούμενη, προκειμένου να μπορέσει ο ιατροδικαστής να εξετάσει όλα τα στοιχεία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πάντως, η σορός του Νίκου Χατζηπαύλου πλέον έχει μεταφερθεί για να ξεκινήσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου, όπου θα διενεργηθεί η νεκροψία – νεκροτομή και όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις.

Στην Κάλυμνο βρίσκεται ήδη και κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών.