Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ»!..

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για να υπερασπιστεί με την ύπαρξη της Μαρέβας Μητσοτάκη στη λίστα των Paradise Papers, επέλεξε να επιτεθεί σ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΠΑΖΙΑΝΑ




Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για να υπερασπιστεί με την ύπαρξη της Μαρέβας Μητσοτάκη στη λίστα των Paradise Papers, επέλεξε να επιτεθεί στη συμβία του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα.




Το πρόβλημα σύμφωνα με τη βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι ούτε η offshore της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία όντως μπορεί να είναι νόμιμη, ούτε το γεγονός ότι το διάστημα που βρισκόταν σε διάσταση με τον νυν πρόεδρο του κόμματος έκανε τόση… πρόοδο στη ζωή της, αλλά το ότι η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα (και όχι Μπαζάνα όπως ανέφερε δις με προφορά μαχαλά η κα Ασημακοπούλου) δεν είναι τελικά… σύζυγός του και δεν υποχρεούται να υποβάλει δήλωση πόθεν έσχες.

«Δεν υπάρχει ούτε σύμφωνο συμβίωσης. Υποθέτω ότι δεν έχουν σύμφωνο συμβίωσης. Δεν χρειάζεται λοιπόν η σύζυγός του να κάνει δήλωση πόθεν έσχες», σχολίασε με πομπώδες ύφος η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.