Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΟ...!!!

src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"> Η οικογενειακή τραγωδία διαδραματίστηκε στα Μισίρια του Ρεθ...

Φρίκη στην Κρήτη: Σκότωσε τον αδελφό του και ύστερα αυτοκτόνησε με φυτοφάρμακο
src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">



Η οικογενειακή τραγωδία διαδραματίστηκε στα Μισίρια του Ρεθύμνου. Ο 28χρονος άνδρας, σύμφωνα με την αστυνομία, μαχαίρωσε τον 21 ετών αδελφό του. Λίγη ώρα μετά πήρε φυτοφάρμακο για να δώσει τέλος στη ζωή του, όπως και έγινε.




Σύμφωνα με τα όσα είπε στο ekriti.gr ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Γιώργος Φραγκιαδάκης: "Αρχικά μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο μας ο 21χρονος με τραύματα σε όλο του το σώμα από αιχμηρό αντικείμενο όμως δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Λίγη ώρα αργότερα, μεταφέρθηκε και ο 28χρονος ο οποίος είχε καταναλώσει φυτοφάρμακο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, αυτό δεν ήταν εφικτό με συνέπεια να διαπιστωθεί ο θάνατός του".

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν γνωστός στις αρχές και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Είχε μάλιστα, νοσηλευτεί στο παρελθόν, ενώ πλέον ζούσε με τους γονείς και τον 28χρονο αδελφό του.
Τα αίτια της τραγωδία διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Πηγή: cretalive.gr