Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ... ΠΩΣ «ΦΥΤΕΥΟΥΝ» ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΠΟΛΙΤΙΣΜΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Ένα πολύ χαρακτηριστικό εκπαιδευτικό πείραμα πάνω σε μικρά παιδιά που έγινε στην Ιταλία δείχνει ...





Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένα πολύ χαρακτηριστικό εκπαιδευτικό πείραμα πάνω σε μικρά παιδιά που έγινε στην Ιταλία δείχνει πως το νεοταξικό κατεστημένο προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις αθώες παιδικές ψυχές και να τις εμφυτεύσει με την πολυπολιτισμική Νέα Τάξη.





Πήραν λοιπόν μικρά παιδιά που ακόμα δεν έχουν αντίληψη για πολλά πράγματα και αφού έκαναν διάφορες πολυφυλετικές ομάδες τα έβαζαν στην συνέχεια να επιλέξουν ανάμεσα σε 2 κούκλες μια λευκή και μια μαύρη. Με την επιλογή κακή, άσχημη, ή τι αισθάνεσαι πιο κοντά σε σένα.

Ο σκοπός του πειράματος αυτού ήταν να εξαλειφτεί από το μικρό παιδί κάθε αίσθημα διαφορετικότητας και διαφοροποίησης του από κάτι διαφορετικό με συνέπεια την πλήρη εξομοίωση με το μη όμοιο του και με συνέπεια την γενική πολτοποίηση αντιλήψεων και συνειδήσεων.

Με αυτό τον τρόπο το αθώο μικρό παιδί εξοικειωνόταν στην αποδοχή και στην ταύτιση του με κάθε τι διαφορετικό από απόψεως φυλής, θρησκείας, χρώματος αλλά με απώτερο σκοπό την νόθευση της συνειδήσεως του έτσι ώστε αύριο όταν θα μεγαλώσει να μην μπορεί να αντιδράσει σε ότι θα το επιβάλλουν και να αποδέχεται όλες τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πείραμα αυτό έγινε... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ