Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΚΡΗ ΜΑΝΤΛΙΝ: ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ «ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΒ» «ΚΛΕΙΔΙ» ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚ

Ήταν 8 το απόγευμα, όταν η Jenny Murat, μία Βρετανίδα που ζούσε στην Praia da Luz πρόσεξε μία γυναίκα να κοιτά επίμονα προς ένα συγ...

Εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν: Νέα στοιχεία για τη μυστηριώδη «γυναίκα με τα μωβ»






Ήταν 8 το απόγευμα, όταν η Jenny Murat, μία Βρετανίδα που ζούσε στην Praia da Luz πρόσεξε μία γυναίκα να κοιτά επίμονα προς ένα συγκεκριμένο διαμέρισμα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Ocean Club.




«Είδα αυτή τη γυναίκα να κάθεται στη μέση του δρόμου», ανέφερε η Murat και πρόσθεσε, «μου τράβηξε το βλέμμα γιατί ήταν ντυμένη στα μωβ και γιατί είναι ασυνήθιστο να κάθεται μία γυναίκα μόνη στο resort και να κοιτά ένα τοίχο».

Λίγες ώρες αργότερα η μικρή Μαντλίν Μακάν εξαφανίστηκε από το διαμέρισμα των γονιών της.

«Την επόμενη ημέρα, ακούσαμε ότι ένα μικρό κορίτσι χάθηκε και στη συνέχεια είπα στους αστυνομικούς για τη γυναίκα που είχα δει. Ήταν περίεργο να στέκεται εκεί μια γυναίκα μόνη της. Δεν την αναγνώρισα και δεν έχω κανένα στοιχείο για την ταυτότητά της αλλά φαίνεται λίγο ύποπτη. Αν αποτελεί σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση, ελπίζω η αστυνομία να την βρει, όπου κι αν βρίσκεται».



Αυτή η μαρτυρία της Murat αποτέλεσε αφορμή για τη νέα χρηματοδότηση των ερευνών για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, καθώς η μυστηριώδης γυναίκα με τα μωβ θεωρείται από τους αστυνομικούς πρόσωπο «κλειδί».




Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει, η «γυναίκα με τα μωβ» φέρεται να είναι βουλγαρικής καταγωγής και να ζούσε με τον σύζυγό της στην Praia da Luz. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο σύζυγος της έχει φύγει πλέον από τη ζωή και ήταν Γερμανός.

Επιπλέον, εκτιμάται πως η «γυναίκα με τα μωβ» δεν ζει πλέον στην Praia da Luz, με αποτέλεσμα οι έρευνες να γίνονται σε κάθε γωνιά της Ευρώπης για τον εντοπισμό της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η νέα χρηματοδότηση 154.000 λιρών δίνει παράταση στις έρευνες μέχρι τον Μάρτιο του 2018. newsbomb.gr