Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΗΡΥΞΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ...

Εθνικό πένθος κήρυξε την Τετάρτη για τους νεκρούς από τις πλημμύρες στην Αττική ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια διαγ...





Εθνικό πένθος κήρυξε την Τετάρτη για τους νεκρούς από τις πλημμύρες στην Αττική ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια διαγγέλματος που πραγματοποίησε λίγο μετά τις 18.30.




«Η κήρυξη εθνικού πένθους αυτή την ώρα είναι τo λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Εκφράζω βαθιά θλίψη και συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».

Παράλληλα ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε την πυροσβεστική για το έργο της και ευχήθηκε «κουράγιο» σε όσους συνεχίζουν τις προσπάθειες στις περιοχές που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία.

«Δεσμεύομαι ότι άμεσα θα εφαρμοστούν μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων που έχουν πληγεί αλλά και μέτρα ομαλοποίησης στις περιοχές που έχουν πληγεί» υπογράμμισε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε «η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων με όσα μέσα έχει στη διάθεσή της».