Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΣΑΣ ΩΡΕ! ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΥΣΤΗΣ!

Έχουμε δει (και θα δούμε) πολλά πλέον στα social media. Aλλά το συγκεκριμένο είναι αλήθεια ότι δεν το έχουμε ξαναδεί... Χειρουργική μ...




Έχουμε δει (και θα δούμε) πολλά πλέον στα social media. Aλλά το συγκεκριμένο είναι αλήθεια ότι δεν το έχουμε ξαναδεί... Χειρουργική μικροεπέμβαση και μάλιστα live.

Ο Βαλάντης, αποφάσισε να αφαιρέσει μια κύστη που είχε στο κεφάλι του και βρέθηκε σήμερα το ιατρείο για την επέμβαση που έγινε με τοπικη αναισθησία.



Η διαδικασία ξεκίνησε και ο γνωστός τραγουδιστής, αποφάσιε να την μεταδώσει ζωντανά στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. Στην αρχη ο Βαλάντης μας εξηγεί τι πρόκειται να κάνει. Στο δεύτερο βίντεο ο τραγουδιστής μας δείχνει το γιατρό να ξεκινά τη διαδικασία και εκείνος ψύχραιμος να συνεχίζει με το κινητό του να δείχνει ζωντανά το γιατρό να ξεκινάει την επέμβαση. Ο Βαλάντης όλη την ώρα κοιτούσε ψύχραιμος και χαμογελαστός το φακό!





tlife