Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ... ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΒΙΑΣΜΩΝ

της Μαρίας Δεναξά Το θύμα από τη Ρουμανία, ζούσε επί δέκα χρόνια φυλακισμένη σε μια μικροσκοπική κάβα ενός άνδρα που τη βίαζε συστ...







της Μαρίας Δεναξά
Το θύμα από τη Ρουμανία, ζούσε επί δέκα χρόνια φυλακισμένη σε μια μικροσκοπική κάβα ενός άνδρα που τη βίαζε συστηματικά. Η 29χρονη βρέθηκε από την αστυνομία στην υπόγεια κάβα ενός σπιτιού στην πόλη Gizzeria, στη νότιο Ιταλία.



Ο δέσμιος της ήταν ένας άνδρας 52 ετών που την είχε κάνει σκλάβα του και την βίαζε συστηματικά. Από τους βιασμούς γεννήθηκαν δυο παιδιά, 9 και 3 ετών σήμερα, που κι αυτά ζούσαν φυλακισμένα μέσα στην κάβα.





Και οι τρεις τους δεν είχαν καμία επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Η μόνη τους παρέα ήταν τα ποντίκια και οι αρουραίοι ενώ μοναδική τους τροφή ήταν ληγμένα τρόφιμα και περιττώματα. Δεν είχαν ούτε ηλεκτρικό ρεύμα ούτε νερό.


Πως τους ανακάλυψε η αστυνομία



Οι αρχές ανακάλυψαν τη νεαρή γυναίκα από έναν έλεγχο ταυτότητας του 52χρονου στην αρχή της εβομάδας. Τους προξένησε εντύπωση ο ρακένδυτος και αδύναμος εννιάχρονος. Βλέποντας την κατάσταση του μικρού αγοριού, οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον 52χρονο άνδρα να τους οδηγήσει στο σπίτι του. Η δυσωδία τους οδήγησε στην κάβα όπου κοιμόνταν η 29χρονη δεμένη με αλυσίδες που ήταν στερεωμένες στο πάτωμα.
Στην ανάκριση ο άνδρας εξήγησε ότι η κοπέλα ήταν η οικιακή βοηθός της συζύγου του η οποία πέθανε. Τότε αποφάσισε να την φυλακίσει. Ο 52χρονος κατηγορείται για οικογενειακή βία, σκλαβιά, σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς. Την γυναίκα και τα παιδιά έχουν αναλάβει οι κοινωνικές υπηρεσίες της Ιταλίας.