Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΣΠΑΝΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ Ο CEO ΤΗΣ COCA - COLA ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΗΣ

Εφυγε από τη ζωή, ο CEO της Coca-Cola HBC, Δημήτρης Λόης, ο οποίος αντιμετώπιζε μία σπάνια ασθένια στο αίμα. «Είμαστε βαθιά λυπημένο...







Εφυγε από τη ζωή, ο CEO της Coca-Cola HBC, Δημήτρης Λόης, ο οποίος αντιμετώπιζε μία σπάνια ασθένια στο αίμα.

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι από τα νέα του θανάτου του Δημήτρη. Ηταν μεγάλο προνόμιο που τον γνωρίζαμε προσωπικά και που εργαστήκαμε μαζί του για τόσα πολλά χρόνια» τόνισε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Coca-Cola HBC, Αναστάσης Δαυίδ.






«Θα τον θυμόμαστε πάντα για την αφοσίωσή του στους ανθρώπους μας, το ήθος του και για τις αξίες που πρέσβευε», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Λόης πριν λίγες εβδομάδες είχε πάρει ολιγόμηνη άδεια για λόγους υγείας και είχε αντικατασταθεί από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μιχάλη Ημμελο_photo κάτω.

«Είναι προς το καλύτερο συμφέρον της Coca-Cola HBC και δικό μου να πάρω αυτό το χρόνο για να εστιάσω στην υγεία μου, ενώ ο Μιχάλης και η υπόλοιπη ισχυρή μας ομάδα συνεχίζουν να εκτελούν τη στρατηγική μας» είχε αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.






Ο Λόης ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Coca-Cola HBC τον Μάρτιο του 2007, οπότε και ορίσθηκε Περιφερειακός Διευθυντής έχοντας την ευθύνη για σημαντικές αγορές της Εταιρείας όπως η Βουλγαρία, η Ελλάδα, η Κύπρος, η Μολδαβία, η Νιγηρία και η Ρουμανία.

Τον Ιούλιο του 2009 διορίστηκε Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής με ευθύνη για όλες τις χώρες του ομίλου και με τους περιφερειακούς διευθυντές του Ομίλου να αναφέρονται απευθείας σ΄ αυτόν.

Από τη θέση αυτή ο Λόης ηγήθηκε της υλοποίησης στρατηγικών πρωτοβουλιών με σημαντικότερη επιτυχία την αύξηση μεριδίου στις αγορές δραστηριοποίησης του Ομίλου, τη βελτίωση του κεφαλαίου κίνησης, τη σημαντική μείωση του κόστους και την εφαρμογή συστημάτων SAP WAVE 2 σε επιπλέον χώρες.

Πριν αναλάβει τη διοίκηση της εταιρείας, ο Δημήτρης Λόης είχε θητεύσει σε διάφορα πόστα της εταιρείας, σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις στην Frigoglass A.B.E.E., αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου το 2003.

Ήταν χημικός μηχανικός με πτυχία από το Illinois Institute of Technology και το Northeastern University.



kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.