Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ «ΘΕΙΑ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ» ΕΙΔΕ ΚΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ

Μια τυχαία συνάντηση στο αεροδρόμιο Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε την τυχαία συνάν...






Μια τυχαία συνάντηση στο αεροδρόμιο

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε την τυχαία συνάντηση του με τον Αντώνη Ρέμο και την μεγάλη μας ερμηνεύτρια Μαρινέλλα. Η απρόσμενη αυτή συνάντηση δεν έγινε κάπου στην Ελλάδα, αλλά σε ένα αεροδρόμιο των Η.Π.Α.


Ο Αντώνης Ρέμος και η Μαρινέλλα βρίσκονται σε περιοδεία σε Αυστραλία, Καναδά και Αμερική και ο Χάρης Βαρθακούρης που ταξίδεψε στην Αμερική τους συνάντησε στο αεροδρόμιο του Λας Βέγκας. Με το γνωστό του χιούμορ ο τραγουδιστής έγραψε στο facebook για την όμορφη και αναπάντεχη συνάντηση που είχε με τους δυο τραγουδιστές.






«ΜΙΚΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!
Και που λέτε, κατεβαίνω από το αεροπλάνο και η πρωτη μου δουλειά είναι να πάω τουαλέτα. Έτσι όπως περιμένω να νίψω τας χείρας μου, ακούω ελληνικά. Γυρίζω και βλέπω τον θείο Αντώνη!! Ε, ότι θα συναντιόμασταν σε τουαλέτες, σε αεροδρομιο, στο εξωτερικό, δεν θα το φανταζόμασταν ποτέ.
Αγκαλιές, φιλιά, κτλ...και μου λέει: κάτσε σου έχω κι άλλη έκπληξη. Βγαίνουμε έξω, περπατάμε λίγα μέτρα και εκεί βλέπω τη θεία Μαρινέλλα!!! Νέες αγκαλιές και φιλιά αλλά και μια αναμνηστική φωτογραφία για να θυμόμαστε αυτή τη συνάντηση και πόσο μικρός είναι ο κόσμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.