Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ; «ΠΕΘΕΡΑ» ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ...!!! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΛΟΙΠΟΝ... ΒΙΝΤΕΟ

Αυτά έπρεπε να διώκονται αυτεπάγγελτα! Το να βγαίνει η κάθε μία στον αέρα της εκπομπής του «Ε» , να μαρτυρά με ονόματα (μικρά) δημοσ...





Αυτά έπρεπε να διώκονται αυτεπάγγελτα! Το να βγαίνει η κάθε μία στον αέρα της εκπομπής του «Ε» , να μαρτυρά με ονόματα (μικρά) δημοσίως, πως ρίχνει αντισυλληπτικό στον καφέ της νύφης της, αντιλαμβάνονται στο κανάλι, τι σημαίνει; Το αυτονόητο είναι να κλείνουν τη γραμμή και να καταγγέλεται η τηλεθεάτρια που είπε όσα είπε. Βεβαίως και το πρώτο ερώτημα είναι:



Ποια θα επέλεγε να «κάψει» τον εαυτό της λέγοντας τέτοια πράγματα. Φυσικά, είναι συγκλονιστικό το ότι ο σταθμός άφηνε επί ώρα να περιγράφει η τηλεθεάτρια με άνεση χρόνου πρωτοφανή, όσα περιέγραψε.

Δεν μπορεί να μένουν ατιμώρητα αυτά. Ν’ ακούν δηλαδή κάποιες να παίρνουν και ιδέες με αυτά που παρακολουθούν! Το φρένο και τα όρια δεν μπορεί να λείπουν από την Ελληνική τηλεόραση.

Μη χάσετε το παρακάτω βίντεο:



freegossip

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.