Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΟ... ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕ! ΟΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΟΝ 18ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΒΓΑΔΙΖΑΝ

Το έγκλημα σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (08.10.2017) στο σπίτι της τετραμελούς οικογένειας, στο Περιστέρι - Ο 18χρονος μαχαιρώθηκ...





Το έγκλημα σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (08.10.2017) στο σπίτι της τετραμελούς οικογένειας, στο Περιστέρι - Ο 18χρονος μαχαιρώθηκε από τον πατέρα του, μία ημέρα μετά τα γενέθλιά του - Νοσηλεύτηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά δυστυχώς υπέκυψε στα σοβαρό τραύμα του



Τραγωδία στο Περιστέρι! Πατέρας σκότωσε τον γιο του, όταν ο τελευταίος μπήκε ανάμεσα στον καβγά του γονιού του με την μητέρα του. Ο πατέρας σε έξαλλη κατάσταση κατάφερε μαχαιριά στον μηρό του 18χρονου, με αποτέλεσμα να του κόψει την αρτηρία.

Το μοιραίο βράδυ

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (08.10.2017) στο σπίτι της τετραμελούς οικογένειας, στην οδό Επικούρου στο Περιστέρι. Ο 18χρονος είχε το Σάββατο τα γενέθλια του. Το βράδυ της Κυριακής επέστρεφε στο σπίτι του, όταν διαπίστωσε πως ο 54χρονος πατέρας του καβγάδιζε έντονα με την μητέρα του και την αδερφή του.
Ο νεαρός, όταν μπήκε στο σπίτι, είδε το πάτερα του σε έξαλλη κατάσταση να κρατά στο χέρι του ένα κουζινομάχαιρο. Αμέσως μπήκε στην μέση και ζήτησε το λόγο στον πατέρα του.
Σύμφωνα με όσα διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, εκείνη την στιγμή ο 54χρονος γύρισε απότομα, προκειμένου να απευθύνει το λόγο στο παιδί του. Τότε χτύπησε τον 18χρονο ψηλά στο μηρό. Το αποτέλεσμα ήταν να του κόψει την κεντρική αρτηρία και να προκληθεί ακατάσχετη αιμορραγία.

Τραγικό τέλος




Αμέσως ο 54χρονος μαζί με την σύζυγο του, έβαλαν το παιδί τους στο αυτοκίνητο και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε εγχείρηση.
Μέσα από το Νοσοκομείο ο 54χρονος πατέρας πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση και τους ενημέρωσε για το περιστατικό, με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του.
Το παιδί ενώ νοσηλεύονταν στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας, δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης (10.10.2017), καθώς είχε χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.
Ο πατέρας του παιδιού, Αιγύπτιος στην καταγωγή, δεν φαίνεται να είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί.
Ωστόσο, έπειτα από τον θάνατο του γιου του,κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Πλέον ο Εισαγγελέας και ο Ανακριτής θα αποφασίσουν εάν θα παραπεμφθεί με την κατηγορία τις προθέσεις η της αμέλειας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.