Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«YUCK YOU ERDOGAN» ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΕΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Δύο μηνύματα με προτζέκτορες που έχουν ήδη προκαλέσει σάλο στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενδεχομένως να οδηγήσουν σε νέες εντάσεις ...






Δύο μηνύματα με προτζέκτορες που έχουν ήδη προκαλέσει σάλο στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενδεχομένως να οδηγήσουν σε νέες εντάσεις τη Γερμανία και την Τουρκία, πρόβαλαν ακτιβιστές στον τοίχο του κτιρίου της τουρκικής πρεσβείας στο Βερολίνο.



Στο ένα «φιλοξενείται» η φωτογραφία του γερμανού ΥΠΕΞ, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ ο οποίος δείχνει το μεσαίο του δάχτυλο, συνοδευόμενη από το μήνυμα Yuck Fou Erdogan που μάλλον όλοι αντιλαμβανόμαστε τι ακριβώς θέλει να εκφράσει.Στο δεύτερο απεικονίζεται ο ίδιος ο Ερντογάν και από κάτω το μήνυμα «Καταζητούμενος από την Interpol. Τρομοκράτης Ρ. Τ. Ερντογάν».







Η ομάδα που ανέλαβε την ευθύνη για τη συγκεκριμένη ενέργεια ονομάζεται Pixelhelper και δηλώνουν ακτιβιστές που στόχο έχουν να ξυπνήσουν τον γερμανικό λαό.

thinknews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.