Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Όπως σας ενημερώσαμε και σε χθεσινό δημοσίευμα του Policenet.gr , τις επόμενες μερες θα πραγματοποιηθεί επιλογή Αξιωματικών (αποφοίτων...




Όπως σας ενημερώσαμε και σε χθεσινό δημοσίευμα του Policenet.gr , τις επόμενες μερες θα πραγματοποιηθεί επιλογή Αξιωματικών (αποφοίτων της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας) που φέρουν το βαθμό Αστυνόμου Β’ έως και Αστυνομικού Υποδιευθυντή, για την κάλυψη υφιστάμενων ή υπό δημιουργία θέσεων Αστυνομικών Συνδέσμων σε υπηρεσίες του Ελληνικού Κράτους στο εξωτερικό, που χρήζουν άμεσης πλήρωσης.

Οι αστυνομικοί που θα επιλεγούν, θα αποσπαστούν για 2 έτη και οι εν λόγω αποσπάσεις μπορούν να παραταθούν για 1 έτος ακόμη, για σοβαρούς λόγους υπηρεσιακούς ή οικογενειακούς του αποσπασμένου.


Αναφορικά με την διαδικασία που θα ακολουθηθεί για να γίνει η επιλογή του προσωπικού μεταξύ των υποψηφίων, θα ισχύσουν τα εξής:




Οι υποψήφιοι υποβάλλουν στην Υπηρεσία τους σχετική αίτηση, προσκομίζοντας αντίγραφα των τίτλων σπουδών ή τα αναγκαία πιστοποιητικά για τις ξένες γλώσσες ή άλλες εκπαιδεύσεις που επικαλούνται. Επίσης προκειμένου για πολύτεκνους γονείς ή μέλη οικογενείας με αναπηρία ή με ειδικές ανάγκες υποβάλλεται βεβαίωση του οικείου συλλόγου πολυτέκνων ή των αρμοδίων Υπηρεσιών κατά περίπτωση. Μέλη της οικογένειας του αστυνομικού θεωρούνται τα πρόσωπα που αναφέρονται στην παρ. 5 του άρθρου 2 του π.δ.100/2003 (Α΄− 94), όπως ισχύει κάθε φορά.

Οι ενδιαφερόμενοι προς διαπίστωση της ικανότητάς τους υποβάλλονται, σε ψυχοτεχνική δοκιμασία (TEST), από τριμελή επιτροπή, που συγκροτείται από έναν (1) αξιωματικό γενικών καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, ως Πρόεδρο, έναν (1) αξιωματικό ειδικών καθηκόντων με ειδικότητα ψυχολόγου και έναν (1) αξιωματικό ειδικών καθηκόντων με ειδικότητα ψυχιάτρου, ως μέλη. Με τη δοκιμασία αυτή ερευνάται κυρίως η κρίση, η προσαρμοστικότητα στις μεταβαλλόμενες καταστάσεις και απαιτήσεις, η αυτοκυριαρχία, η συναισθηματική σταθερότητα, η δομή της προσωπικότητας, η σκέψη και η αντίληψη. Η επιτροπή, χωρίς να βαθμολογεί, συντάσσει πίνακες ικανών και μη ικανών, οι οποίοι ανακοινώνονται με τοιχοκόλληση στο εξεταστικό κέντρο.

Οι υποψήφιοι που κρίνονται ικανοί στην ψυχοτεχνική δοκιμασία θα υποβληθούν σε γραπτές εξετάσεις που θα διενεργηθούν το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, με μέριμνα της Αστυνομικής Ακαδημίας στα ακόλουθα μαθήματα... Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ POLICENET

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.