Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ...!!! ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ! ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΠΛΑ ΤΟΥΣ...

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στην συγκέντρωση για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Σε «πεδίο μάχης» μετατράπηκαν...







Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στην συγκέντρωση για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Σε «πεδίο μάχης» μετατράπηκαν οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, ενώ από το μένος των κουκουλοφόρων δεν γλίτωσαν ούτε δημοσιογράφοι, αφού σημειώθηκε επίθεση στο συνεργείο του ANT1 με έναν τραυματία.




Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr συνολικά υπήρξαν τρεις τραυματίες, μαζί με αυτόν από το συνεργείο του ANT1, και στον χώρο μετέβησαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να τους παραλάβουν.

Ο ένας από αυτούς αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα από τα χημικά και κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

 Όσο για τον δεύτερο τραυματία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για κάτοικο της περιοχής.

Συγκεκριμένα οι αντιεξουσιαστές έστηναν οδοφράγματα και πετούσαν μολότοφ στα στενά, μεταξύ των οποίων και σε αυτά που είναι οι εργατικές κατοικίες. Ο ένοικος μιας εξ΄αυτών ήρθε σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση μαζί τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι και στο πόδι.

Πρόκειται για ομάδα αντιεξουσιαστών που είχαν στήσει οδοφράγματα σε δρόμους γύρω από το λιμάνι.

Πετούσαν χημικά προς τις αστυνομικές δυνάμεις, με τις τελευταίες να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών.

Ωστόσο οι κουκουλοφόροι όπως φαίνεται δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς εισέβαλαν σε μια καφετέρια της περιοχής, και αφού διέλυσαν τα πάντα έκαναν «πλιάτσικο» παίρνοντας ότι είχε η ταμειακή μηχανή αλλά και άλλα αντικείμενα.

Στην περιοχή σπεύσει η πυροσβεστική καθώς υπάρχουν πολλές φωτιές σε κάδους.



newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.