Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ: ΕΦΕΡΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠ'ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!

Η αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα όπου επί ώρες οι τρεις ενήλικες χτυπούσαν την γυναίκα παρουσία της ενός έτους κόρης της, αφού κλήθηκ...




Η αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα όπου επί ώρες οι τρεις ενήλικες χτυπούσαν την γυναίκα παρουσία της ενός έτους κόρης της, αφού κλήθηκε από τους γονείς της, που επίσης ζουν στην Ινδία...

Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γονείς μιας γυναίκας από την Ινδία πως ο σύζυγός της και οι γονείς του την κακοποιούσαν σωματικά στο σπίτι του σπιτιού της, στην Φλόριντα.




Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί είδαν πως η γυναίκα είχε ξυλοκοπηθεί άγρια και κρατούνταν παρά τη θέλησή της από τον άντρα της και τους γονείς του, αν και αρχικά κανείς δεν άνοιγε την πόρτα του διαμερίσματος. Τελικά κλήθηκε εισαγγελέας, όμως τελικά η πόρτα άνοιξε και μια 33χρονη γυναίκα εμφανίστηκε εκλιπαρώντας τους αστυνομικούς να σώσουν την ίδια και το παιδί της.

Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα, παρότι ο 33χρονος σύζυγός της Ντεβμπίρ Καλσί προσπαθούσε να τους εμποδίσει. Τελικά ο ίδιος συνελήφθη επί τόπου και τότε οι γονείς του, ο 67χρονος πατέρας του και η 62χρονη μητέρα του επιχείρησαν να προπηλακίσουν τους αστυνομικούς, πριν συλληφθούν και αυτοί.




Στο σημείο έφτασαν ενισχύσεις που ανακάλυψαν ότι η 33χρονη γυναίκα είχε χτυπηθεί άγρια σε όλο της το σώμα, ενώ το ηλικίας μόλις ενός έτους κοριτσάκι της ήταν παρών.

Η έρευνα αποκάλυψε πως ο σύζυγός της είχε προ ημερών επικοινωνήσει με τους γονείς του που ζουν στην Ινδία και τους είχε ζητήσει να έρθουν στις ΗΠΑ να τον βοηθήσουν να την «πειθαρχήσει»!

Εκτός του ότι την χτύπησαν και οι ίδιοι, οι ηλικιωμένοι κρατούσαν την γυναίκα πολλές φορές υπό την απειλή μαχαιριού, ώστε να μην μπορεί να φύγει από το διαμέρισμα ή να καλέσει το «100».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.