Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ...!!! ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΑΠΑΝΤΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ» ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ....!!!

Το πλοίο LASSEA που επιχειρούσε για την απορρύπανση του Σαρωνικού από το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη 2» ακινητοποιήθηκε το μεσημέρι της Τ...

Μεγάλη επιτυχία του Λιμενικού





Το πλοίο LASSEA που επιχειρούσε για την απορρύπανση του Σαρωνικού από το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη 2» ακινητοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης έπειτα από έφοδο των ανδρών του Λιμενικού, προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος στο εσωτερικό του.




Έκπληκτοι οι άνδρες του Λιμενικού ανακάλυψαν ότι το πλοίο έφερε παράνομα καύσιμα στα διπύθμενά του.

Συνελήφθησαν ο καπετάνιος και ο πρώτος μηχανικός, ενώ το πλοίο κατασχέθηκε αμέσως από τις Αρχές.

Είναι πλέον αυτονόητο ότι η μαφία του λαθρεμπορίου στο λιμάνι του Πειραιά δρούσε ανεξέλεγκτα κάτω από τη μύτη των αρμοδίων Αρχών.

Τι θράσος απαιτείται, άραγε, την ώρα που η κοινή γνώμη είναι ανάστατη για την οικολογική καταστροφή του Σαρωνικού, το πλοίο το οποίο υποτίθεται ότι επιχειρούσε για την απορρύπανση να κάνει λαθρεμπόριο καυσίμων;



Κρίσιμο είναι βέβαια, εάν το πλοίο μετέφερε επί τούτω καύσιμα στα ΕΛΠΕ προκειμένου να αποδείξει ότι όντως μέσα στο βυθισμένο κουφάρι του «Αγία Ζώνη 2»υπήρχαν 2.500 τόνοι καύσιμα, επειδή είχαν μεταγγιστεί πριν βυθιστεί.




Στην περίπτωση αυτή έχουμε να κάνουμε με οργανωμένο κύκλωμα, το οποίο, αφού ρύπανε τον Σαρωνικό, επιχειρούσε να καλύψει το μεγάλο κόλπο από κοινού με την εταιρεία του «Αγία Ζώνη 2», για να επιβεβαιωθεί το σενάριο του καπετάνιου Χαράλαμπου Λιβαδά, ο οποίος αποκάλυψε στη Ζούγκλα ότι το πλοίο το βούλιαξαν και δεν βυθίστηκε μόνο του!

Διπλό το κέρδος, δηλαδή, για τους επιτήδειους λαθρέμπορους. Το φορτίο του πετρελαίου από το πλοίο που βυθίστηκε και, φυσικά, η αμοιβή από τις εργασίες απάντλησης συν το λαθραίο πετρέλαιο.

Το πλοίο LASSEA που κατασχέθηκε ανήκει στην εταιρεία MARE HELLAS.

.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.