Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΑΓΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ - ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΟΠΕΡΑΤΕΡ

Σοβαρότερα τραυματισμένος ο ένας εικονολήπτης - Μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» Επίθεση δέχθηκε το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ...




Σοβαρότερα τραυματισμένος ο ένας εικονολήπτης - Μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό»

Επίθεση δέχθηκε το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 στη Δραπετσώνα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μετά την πορεία για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.




Από την επίθεση των κουκουλοφόρων τραυματίστηκαν ελαφρά ο δημοσιογράφος, Χρήστος Μαζανίτης, ο οποίος μετέδιδε το ρεπορτάζ, καθώς και οι δύο οπερατέρ, Αλέξης Πονσέ και Θωμάς Μελέτης.

Ο Χρήστος Μαζανίτης δέχθηκε γροθιές στο κεφάλι, ο Αλέξης Πονσέ γροθιές και κλωτσιές, ενώ ο Θωμάς Μελέτης χτυπήθηκε στο πρόσωπο, τα πλευρά και το κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Ανακοίνωση της ΝΔ

«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την επίθεση θρασύδειλων αναρχικών στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο κ. Χρήστο Μαζανίτη.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η απόπειρα τρομοκράτησης του δημοσιογραφικού κόσμου δεν πρόκειται να περάσει.

Καλούμε την Κυβέρνηση να εγκαταλείψει την ανοχή στη βία και την ανομία και τις αστυνομικές αρχές να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι ένοχοι να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.